Guillem Ferrer, entrenador del cadetasso: “L’equip està preparat i convençut que pot guanyar l’Espanyol”

Guillem Ferrer, entrenador del cadetasso: “L’equip està preparat i convençut que pot guanyar l’Espanyol”

Vol el cadetasso guanyar l’Espanyol a casa, vol el cadetasso quedar-se a Divisió d’Honor i està convençut de poder fer-ho. Per molt que hi hagi al davant tot un Espanyol i per molt que hagi de tenir ull a un altre partit, ja que necessita que el Manresa no guanyi a casa contra l’Europa, també implicat en la lluita per la permanència però una posició per sota del Llagostera. Però de tot és capaç aquest equip, que arriba amb molta vida a l’última jornada després de les dues victòries seguides contra Sant Gabriel i Cornellà i, a més, afrontarà el partit decisiu davant l’afició (11:30).

“Arribem a aquest últim partit millor que mai, les dues últimes victòries ens han fet arribar amb opcions a l’últim dia i l’equip està anímicament preparat i està convençut de poder treure els tres punts contra l’Espanyol”, destaca l’entrenador del cadetasso, Guillem Ferrer. “No depenem de nosaltres mateixos, però ens hem de centrar en guanyar per tenir opcions reals de salvació”, assegura el tècnic. Gaudeix l’equip del seu millor moment, ja que fins ara no havia sumat dos triomfs consecutius i ha reunit en aquests dos darrers partits la seva millor versió ofensiva i la seva millor versió defensiva, amb sis gols a favor i només un en contra.

Contra el conjunt blanc-i-blau serà cabdal, sobretot, que l’equip mantingui aquesta fortalesa defensiva. “Serà cabdal que ens fem forts a nivell defensiu, haurem d’estar molt concentrats en aquest aspecte i aprofitar les situacions de gol que tinguem”, subratlla el tècnic, que es dirigeix als pares i mares i l’afició: “Passi el que passi, els demano que ens ajudin”.

Angel Márquez, Hugo Campí, Adrià Moré, Víctor Puig, Miquel Murias, Jan Artacho, Joel Suquet, Nil Suàrez, Alex García, Mahamadou Touray, Jan Tiñena, Albert Martínez, Óscar Blaya, Luis Ruiz, Eric Vilà, Siren Diao, Harouna Boiro, Oriol Castillejo, Erik Baena, Ibo Ureña, Marçal Ciurana, Dani Viñas, Roger March i Erik Aguilar. Passi el que passi, estarem orgullosos de tots i cadascun d’ells. A donar-ho tot nanos!