Andreu Guiu: “Em quedo perquè al Llagostera em sento com a casa”

Andreu Guiu: “Em quedo perquè al Llagostera em sento com a casa”

No pot trobar major insipiració per recitar-se el vers lliure que al Llagostera, on Andreu Guiu ha embadalit els almogàvers en el seu primer any amb les seves múltiples expressions. Van calar i de quina manera les darreres, amb aquella portentosa cavalcada desprenent força contra el Levante B i aquell violent i commovedor cop de cap contra l’Hércules. “No ha estat difícil prendre la decisió de quedar-me, perquè des del primer moment sabia que el club tenia molta confiança dipositada en mi i, jo, en ells. És una relació de confiança mútua, sobretot, amb l’Oriol i l’Óscar”, destaca el versàtil futbolista, instal·lat la major part de la passada campanya a la banda dreta, a cama natural.

“Sento que Llagostera és com casa meva. Només porto un any aquí, però ja ha estat suficient per veure com de proper són el club, el cos tècnic i els companys, que m’han fet sentir com a casa”, ressalta Guiu, que va participar en tots i cadascun dels partits del curs passat -incloses la Copa Federació, la Copa Catalunya i la Copa del Rei-, sumant un total de 3.961 minuts, tres gols i tres assistències. Una primera campanya en què el jugador de Marsà va exhibir els seus registres, tan capaç de despenjar pilotes del cel, com de desbordar i centrar des de la banda, com d’escapar-se en velocitat.

“La temporada passada vaig anar de menys a més, em vaig adaptar ràpid a l’equip -tant als partits de casa com els de fora-, i l’estil de joc també em va ajudar perquè venia d’un altre equip amb futbol directe com el Prat. L’únic que em va faltar és més gol i més assistències aquest és el meu repte per aquesta pròxima temporada, vull concretar més les jugades. Vull ser més ambiciós”, es proposa el futbolista de 26 anys. “Ja tinc moltes ganes de començar. Aquest any estrenarem una nova categoria i serà exigent però al Llagostera el defineix la seva competitivitat i segur que ho posarem difícil a tots els rivals”, destaca Guiu, que sap quin serà el verdader factor diferencial.

“Els almogàvers han estat aquesta última temporada una ajuda fonamental i seran molt important també en aquesta per aconseguir el que tots ens proposem”, remata Guiu, extramotivat com tots per encetar una pretemporada que comença ja aquest dilluns, dia 19. Seguirem gaudim del vers lliure del Llagos i les seves diferents expressions.