La UE Llagostera – Costa Brava i el SERME renoven el conveni de col·laboració per a la temporada 2021-2022

La UE Llagostera – Costa Brava i el SERME renoven el conveni de col·laboració per a la temporada 2021-2022

Un any més, la Unió Esportiva Llagostera – Costa Brava ha renovat l’acord de col·laboració amb el Servei de rendiment i medicina esportiva (SERME) per a la cobertura medicoesportiva durant la temporada 2021-2022.

Aquest és el setè any que se signa el conveni de col·laboració pel qual el SERME es farà càrrec de tot el seguiment de l’activitat esportiva dels futbolistes durant tota la temporada 2021-2022. Així, tal com marca la Lliga de Futbol Professional (LFP), el SERME realitzarà les revisions generals, de biometria, la prova d’esforç i una ecocardiografia a tots els jugadors de l’equip abans d’iniciar la temporada. Un cop començada, es realitzaran les analítiques de control, es posarà a disposició el material mèdic i medicació necessari i es cobrirà l’assistència mèdica en el camp durant els partits que es juguin al camp del Llagostera.

L’acte de signatura es va realitzar dilluns al matí a Palamós i hi van assistir Isabel Tarragó, presidenta de La Unió Esportiva Llagostera – Costa Brava, i Xavier Pérez, Director – Gerent de la Fundació Hospital de Palamós – Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, en representació del SERME.

Què és el SERME?
El SERME és un servei que es recolza en tots els especialistes de l’Hospital de Palamós i que vol donar un tractament integral als esportistes. Formen part del servei metges especialistes en medicina esportiva, traumatologia, cardiologia, nutrició o entrenament personal que aconsellen les dietes més indicades en funció de l’activitat esportiva per mantenir-se o recuperar-se després d’una competició.