La UE Llagostera jugarà de nou a Palamós la temporada vinent

La UE Llagostera jugarà de nou a Palamós la temporada vinent

L’acord entre l’entitat esportiva i el consistori palamosí permetrà que l’estadi municipal aculli el primer equip del Llagostera durant la propera campanya

La bona relació entre l’entitat esportiva llagosterenca i el municipi de Palamós ha estat el principal al·licient d’aquesta decisió, que durant les properes setmanes s’oficialitzarà en un nou conveni 

 La Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava i l’Ajuntament de Palamós han arribat a un acord mitjançant el qual el primer equip d’aquesta entitat esportiva podrà jugar tots els partits de la Primera Real Federación Española de Futbol, de la temporada 2021-2022, a l’estadi de futbol Palamós-Costa Brava, i amb la previsió d’ampliar aquest període a properes temporades.

La bona relació entre l’entitat esportiva llagosterenca i Palamós ha estat el principal al·licient d’aquesta decisió que durant les properes setmanes s’oficialitzarà en un nou conveni. Cal recordar que el Llagostera ja va ubicar la seva seu a l’estadi de futbol de Palamós durant tres temporades, concretament entre el 2014 i el 2017, i que ara ho farà també cercant unes instal·lacions amb les màximes condicions tal com s’estableix en el reglament de la nova Primera RFEF.

L’Ajuntament de Palamós i la UE Llagostera manifesten la bona voluntat d’ambdues parts que han fet possible l’acord. El Llagostera agraeix a l’Ajuntament de Palamós la seva col·laboració i predisposició a facilitar la utilització de les seves instal·lacions esportives, destacant també la il·lusió de tornar a Palamós i al seu estadi municipal. Per a Palamós establir aquesta nova col·laboració amb la UE Llagostera suposa un destacat impuls en la promoció i difusió del municipi.

Aquest acord establirà que l’Ajuntament de Palamós permeti a la UE Llagostera la utilització de l’estadi de futbol per a la realització d’un o dos entrenaments a la setmana i del corresponent partit de lliga, o altres competicions en les quals participi l’equip, aplicant per això a l’entitat esportiva la taxa estipulada a les Ordenances fiscals. A canvi, l’Ajuntament de Palamós es compromet a tenir aquestes instal·lacions amb les millors condicions per a la utilització esportiva que n’ha de fer el primer equip del Llagostera durant tota la temporada 2021-2022.

L’acord establert entre les dues parts no suposarà en cap cas l’alteració en l’activitat o l’ús que en fa d’aquestes instal·lacions esportives el Palamós Club de Futbol.