Boris Garrós: “Vinc al Llagostera perquè és un club ambiciós i amb bona gent”

Boris Garrós: “Vinc al Llagostera perquè és un club ambiciós i amb bona gent”

Allà on hi hagi una pilota pròxima a la porteria, ell, mai saciat, la caçarà per engolir gols i més gols. Sigui suspès a l’aire, empaitant la pilota o donant-li el toc de gràcia. Amic de la velocitat, fidel a la lluita, addicte del gol, Boris Garrós té un doctorat en el seu ofici, amb tanta brillantor i vistositat exercit a tot un Recreativo i a l’estranger, per descomptat, a un futbol català que el coneix molt bé. A ell i la seva elegància: Europa, Sant Andreu, Cornellà, Prat, Gavà, L’Hospitalet, Sabadell…i ara també el Llagostera, que sempre ha mirat amb ulls llaminers el davanter.

“M’he decantat pel Llagostera perquè el projecte que m’ha explicat l’Oriol és ambiciós, veig que és un equip amb ganes de créixer. A part, m’han parlat molt bé del club en tots els aspectes. M’han destacat que hi ha molt bona gent, amb ambició i amb ganes de fer les coses bé”, destaca el punta de 33 anys, que arriba procedent del CD El Ejido 2012. Poca presentació necessita un punta que, amb el seu nom, ja ho diu tot. Se l’ha vist marcar dianes en quantitat i qualitat. No es concep pronunciar ‘Boris Garrós’ i no associar-lo, de seguida, a l’èxtasi del futbol. Són conceptes inseparables.

“Crec que puc aportar a l’equip gols, treball, sacrifici, esforç… vull ajudar en totes les facetes que sigui possible per obtenir els resultats que tots esperem. Em defineixo com un davanter lluitador, fort, amb velocitat i gol”, ressalta el punta de Barcelona, elevat sobre un 1,85 m. que li dota de poder aeri però no li resta rapidesa ni habilitat amb els peus. Amb els seus 33 anys, serà un dels més savis veterans al vestidor del Llagos, on, sigui quina sigui, l’edat no importa. “Puc exercir també el rol de futbolista experimentat al vestidor. Com he dit, vull ajudar en totes les facetes que sigui possible”, assegura Boris, capaç de definir amb la més violenta rematada de cap i amb el més fi toc subtil.

S’ha posat a les ordres ja el punta de diversos tècnic i ara, encantat, ho farà a les d’Oriol Alsina. “Estic molt content pel fet de tenir d’entrenador a l’Oriol, el conec de fa molts anys i tan ell com jo volíem tenir aquesta oportunitat de treballar junts. Tinc moltes ganes de començar a entrenar ja per afrontar l’any de la millor manera possible”, destaca Boris Garrós. Com a davanter lluitador que és, li queda impecable la samarreta blau-i-vermella. Enfundat en ella vol manfiestar el gol de les més variades maneres. Ho ha fet tota la vida. I, ara, ho vol fer al Llagos.