Álvaro García: “Em sento molt identificat amb els valors de treball i humilitat del Llagostera”

Álvaro García: “Em sento molt identificat amb els valors de treball i humilitat del Llagostera”

Fa petita la porteria però s’ageganta Álvaro García quan irromp al seu davant un repte majúscul. No ajup la mirada quan ha de mirar cap a dalt el jove porter de 22 anys, alçat a la titularitat ja a Tercera Divisió amb el Granollers, que l’ha vestit els tres últims anys. El reclama el Llagostera per una missió important, inèdita a la nova Primera RFEF. I el seu sí no podia ser més rotund. “Jugaré dos categories més a dalt i això em motiva molt. A part, el club m’ha mostrat molt interès perquè vingués i penso que aquí estaré molt a gust”

Va començar Álvaro tard -ja amb 11 anys-, a un futbol que tot i així el va esperar. El va conèixer a la seva Castelldefels natal per després seguir de la seva mà a Damm, Granollers i, ara, el Llagos. Entén perfectament el porter el que pregona el club de la Costa Brava i també el comprén l’equip blau-i-vermell a ell en un enteniment mutu. Treballar més i més, més i més dur, és ja una rutina que porta inoculada Álvaro, que alça aquesta capacitat de sacrifici com la seva millor virtut a part de les pròpies de porter. “M’identifico totalment amb els valors del Llagostera, em defineixo com un jugador molt treballador, lluitador i humil. Com més treballes, més t’apropes a l’èxit”, destaca un dels nous guardians a l’arc del Llagos.

“Com a porter no tinc una habilitat que destaqui per sobre de les altres, però cap faceta em costa més que una altra, intento estar en totes entre el 7 i el 8. Si hagués de destacar algunes, diria que tinc valentia, bon joc aeri i un bon un contra un”, explica Álvaro García, amb una estatura d’1,86 m. “Tinc moltes ganes de continuar creixent com a futbolista i vull aportar tota aquesta professionalitat i il·lusió en aquesta lliga tan exigent que ens espera”, destaca Álvaro, persuadit també pel que diuen les bones llengües del Llagostera.

“M’han explicat que el Llagostera és un club molt familiar, proper, on es fan molt bé les coses i on sempre et diuen la veritat. I això són coses també que s’han de valorar”, remata Álvaro García. Traçarà amb els seus vols la porteria del Llagos, per qui s’esforçarà a fons amb la seva salvatge capacitat de treball. Un jove porter amb una decidida mirada que penetra els reptes colossals. Com el que li espera al Llagostera.