Filialasso 2-3 CF Lloret: Dos minuts traïdors

Filialasso 2-3 CF Lloret: Dos minuts traïdors

Traït per dos maleïts minuts a l’inici de la segona part, aquest filialasso que a tan alta velocitat està competint aquesta temporada, coronat al cim de la classificació a falta del que succeeixi la resta de la jornada, es va veure detingut davant d’un endreçat i pícar Lloret, afanyat a assestar amb dues dianes consecutives a la represa una picotada que va resultar ser definitiva quan imperava la igualtat en el joc i al marcador, obert per Pouget al primer minut, equilibrat poc després. Negacionista de la rendició, els de Mario Fernández van córrer i córrer, suar i suar per empaitar l’empat. Va accelerar amb la canonada de Youssef des de tres quarts quan restava un quart d’hora però no hi va arribar a temps. Majestuosa temporada tot i així la que està fent el Llagos B, pilotat per joves vailets buits d’experiència però a rebossar d’innegable i ingent talent. Els inerts però significants números així ho afirmen.

Una qualitat que es desprèn sigui quin sigui el nom que s’esmenti, desterrat això d’un onze tipus. Per aquesta ocasió, Mario Fernández va confiar d’inici amb una alineació amb Arnau Faus a la porteria; una parella de centrals amb Iker i Famou, amb Dídac de lateral dret i Puig de lateral esquerre; un mig del camp amb Júnior de pivot i Toribio i Maru d’interiors i un trident ofensiu amb Pouget, Rafa i Youssef. Donat el tret de sortida inicial, i convertit el verd en un tartan, el velocista Yousseff va assistir a Pouget, que en una exhibició de precisió i immediatesa, va col·locar el primer gol ajustat al pal. Toc de qualitat contrarrestat per una falta imparable a l’escaire convertida per Adri minuts després, prèvia arribada de Youssef, infinit tot el partit per banda esquerra amb la seva rapidesa.

Tocava i tocava el Lloret per visitar l’àrea de Faus, i combinava el tocar i tocar i el recuperar i llançar el filialasso, amb predilecció pel joc per bandes, impulsat per verdaders punxons. Treien també el cap els d’Albert Batllosera per l’àrea rival -buscant sovint la seva referència ofensiva, Adri, entre línies-, però es van fer sentir més les visites del Llagostera, que va registrar dues noves oportunitats a càrrec cadascuna dels dos protagonistes del primer gol. Amenaçava el Lloret amb desplaçaments llargs des dels centrals a l’espai, perill detectat pels blau-i-vermells que van actuar en conseqüència a la segona part.

Joan Puig es va projectar molt com a lateral esquerre

El conjunt de la Costa Brava va intentar emmordassar aquests desplaçaments amb una pressió més avançada però es va veure sorprès per dues dianes del Lloret als minuts 50, de Xavi Aparicio, en una combinació, i 51, quan Adri va transformar un penal. Dos bufetades que va digerir el filialasso prou bé, amb fam de remuntada. Mesclant tàctica, l’equip va seguir defensant alt i va aconseguir recuperar pilotes i èpica, el filialasso va revifar. Els canvis -Van entrar Adri, Aitor, Alpha, Bañuls i David López i es van retirar Dídac, Rafa, Júnior, Toribio i Famou-, van estimular l’equip, encara més reanimat quan Youssef, amb un tir des de tres quarts que ja olorava a gol res més desprendre’s de la bota, va fer pujar el 2-3.

Empès cap enrere pel futbol i la obstinació del Llagos, el Lloret va intentar anestesiar aquest tan embogit partit pel filialasso però no es va poder estalviar la suada final per aturar l’allau d’intents del conjunt llagosterenc, constants encara que ser concretats en ocasions. Segona derrota de la temporada i primera al Municipal per un equip que de nou va ensenyar tot el seu futbol i caràcter tot i la derrota i que ens està fent trempar. I ho seguirà fent.