Jonathan Dubasin: “Agraeixo al Llagostera aquesta oportunitat. Vull aprendre i créixer”

Jonathan Dubasin: “Agraeixo al Llagostera aquesta oportunitat. Vull aprendre i créixer”

“Vull aprendre i créixer”, pregona Jonathan Dubasin. Paraules que sonen a alumne formal i acadèmic disposat a seguir coneixent el futbol als seus 20 anys. Un alumne tan aplicat en la teoria com gosat en la pràctica. Quan es calça les botes, treu tot el seu atreviment per sotmetre les defenses rivals a un estrès desesperant. La novetat és que no passi res quan l’internacional per la selecció belga sub-20 cedit pel Girona al Llagos té la pilota. “M’encanta encarar les defenses i provocar sempre coses”, afirma, amb to de murri, Dubasin, una tortura pels contrincants quan li dona per fer les seves. Ja les va fer l’any passat al Figueres a Tercera Divisió en el seu primer any com a amateur. Aquesta temporada les farà al Llagostera.

“Em motiva jugar a una categoria superior com la Segona B. Agraeixo al Llagostera que m’hagi donat aquesta oportunitat, vull aprofitar-la al màxim per continuar progressant”, destaca el lleidatà, que ha jugat a altres clubs com l’Andorra i l’Atlètic Segre abans de concloure la seva etapa juvenil al Girona. “Conec el Llagostera de quan vaig jugar contra el seu juvenil amb l’Atlètic Segre. Vull conèixer més a fons el club però de moment, en els pocs dies que porto aquí, m’he sentit molt ben acollit pels meus companys i els entrenadors i estic molt content”, ressalta l’extrem esquerre, amb ganes d’aportar treball i versatilitat a l’equip d’Oriol Alsina.

“Vull sumar amb molt de treball, ja que penso que és molt important en aquesta categoria. Com a jugador em considero molt versàtil, ja que també puc actuar en punta i si veig que no hi ha espais en el joc exterior no m’importa col·locar-me en posicions més interiors. No em tanco a res amb tal d’ajudar l’equip”, assegura Jonathan Dubasin, que no cessa de pronunciar en el seu discurs les paraules “aprendre” i “créixer”, verbs que no se separen del jugador, com tampoc se separa una pilota que duu enganxada als peus cada cop que l’agafa. El seu anhel per marcar la diferència en cada moment, en cada acció, el defineix.

 

Foto cedida pel Girona FC