Mario Fernández: “El Palamós és un rival d’entitat però tenim el caràcter suficient i jugadors de nivell”

Mario Fernández: “El Palamós és un rival d’entitat però tenim el caràcter suficient i jugadors de nivell”

Cansat però no entregat, desinflat però no caigut, jove però amb caràcter. Molt ha rebut el filialasso en aquests dos últims mesos, castigat per la mala fortuna amb els resultats i dos confinaments per sumar-ne tres aquesta temporada, però se sent fort, motivat i preparat pel que li ve. Compareix ni més ni menys que el Palamós aquest diumenge al Municipal (17:00), on es debatrà la permanència a Primera Catalana en l’última jornada. Li serveix al Llagos un triomf o un empat i necessita el degà guanyar. “Venim d’on venim, de jugar entre setmana i de sortir d’una quarantena i ens espera un partit complicat contra un rival d’entitat com el Palamós. Però tenim el caràcter suficient i jugadors de nivell com per afrontar aquesta situació”, ressalta l’entrenador del filialasso, Mario Fernández.

Sabedor del seu poder, arenga el tècnic els almogàvers. “Vull dir a l’afició que vingui i que han d’estar tranquils perquè lluitarem fins el minut 90”, subratlla. Els números avalen la fiabilitat del Llagostera a casa, que li ha reportat gran part dels punts guanyats: 16 de 23. “Al llarg de la temporada hem tingut resultats molt positius al nostre camp i ens hem d’aferrar a això. Aquests dos últims mesos se’ns ha complicat la Lliga sobretot per dos confinaments que ens han aturat del tot, però si juguem a casa com ho hem fet durant aquest any tindrem molt guanyat”, assegura Mario Fernández, que té molt clar què és el que s’ha de millorar respecte dels últims partits.

“Dijous vam perdre 4-1 a Lloret, però vam competir prou bé per acabar de sortir d’un confinament, va ser sortir del tancament i posar-nos a jugar, sense entrenar. Contra el Palamós hem de tornar a ser competitius en els duels individuals, les segones jugades i les finalitzacions i també fer una bona defensa de l’àrea per apropar-nos a la victòria”, apunta el tècnic d’un filialasso que, per més adverses que siguin les circumstàncies, no s’arrugarà. I menys, contra un Municipal engalanat com el que de ben segur el rebrà aquest diumenge. Som-hi almogàvers!