UE Llagostera-Costa Brava – L’Hospitalet: Il·lusió infinita per guanyar la Copa Catalunya

UE Llagostera-Costa Brava – L’Hospitalet: Il·lusió infinita per guanyar la Copa Catalunya

Per Llagostera, pel club, per tot l’esforç que tots i cadascun dels jugadors i treballadors del clubhan fet per arribar fins aquí -també els que hi eren l’any passat i ja no hi són-. Per coronar una manera de sentir, fer i treballar. Per tot això el Llagos vol prendre aquest divendres el tro de campió de Copa Catalunya per primer cop en la seva història a la final de l’Olímpic de Terrassa (18:30), banyar-se de glòria tot inscrivint el seu nom al palmarès d’una competició en què figuren FC Barcelona i Espanyol i altres grans del futbol català com Sabadell i Europa. Al davant un altre gran del nostre futbol amb tota la seva història i el joc vistós que desprèn com L’Hospitalet. Al darrere, un bon grapat d’almogàvers. Malgrat la immensitat de l’Olímpic de Terrassa, els 50 que vinguin a deixar-ho tot per nosaltres es deixaran sentir. Però també els centenars d’almogàvers que ens segueixin per Esport3. Estaran l’altre costat de la pantalla, però des d’allà on ens animin sentirem tot el seu alè.

“És tot un orgull jugar per primer cop la final de la Copa Catalunya”. Concís i clar, Oriol Alsina desvela com se sent tota la família del Llagostera davant aquest partit. “Només podran venir 50 aficionats i els diria que gaudeixin de la final. Però, sobretot, m’adreço a tots aquells que no puguin venir i vegin el partit per Esport3. Els demano que ens animin igualment i s’involucrin. Però no només per aquesta cita, sinó per la resta de la temporada. Vivim moments complicats i necessitem de la seva ajuda”, destaca l’entrenador del Llagos, que s’ha creuat pel camí amb Europa, Sant Andreu i Prat abans d’arribar fins aquí. La Copa Catalunya està tan a prop però tan lluny a la vegada, ja que l’altre opositor és un Hospitalet desitjós de coronar-se rei de Catalunya també per primer cop.

El conjunt riberenc, ex de Lucas Viale, Pitu, David García i Genar i rival del Llagostera a la Lliga aquesta temporada, arriba amb l’ambició pel títol, molt de futbol i amb la sempre inèrcia positiva que arrossega un equip que acaba de pujar de categoria. “Parlem d’un rival que l’any passat va arrasar a Tercera i amb un bloc molt compensat que ha incorporat jugadors de màxim nivell i que té futbolistes amb experiència a categories superiors, fins i tot a Primera. L’Hospitalet et por fer mal per molts llocs i serà difícil de contrarrestar”, adverteix Alsina sobre l’esquadra dirigida per Jonathan Risueño. Noms com els de Christian Alfonso, Felipe Sanchón i Canario llueixen en ua plantilla de molta qualitat. Els últims precedents entre Llagos i Hospi daten de la temporada 18/19, amb tots dos equips a Tercera. Tan a la Feixa Llarga com al Municipal es van imposar els riberencs però per la mínima (1-0 i 0-1).

“Una de les claus per decantar el partit a un costat o l’altre serà l’adaptació que tingui cada equip al terreny de joc. No serà fàcil perquè ens han dit que la gespa està molt gastada i les dimensions són molt grans, aspecte que beneficia l’Hospitalet, ja que ells juguen en camp gran i el nostre és molt petit. Però és el que hi ha i ens hi hem d’adaptar”, analitza Oriol Alsina. La tan esperada cita s’aproxima. Només a un partit de la Copa Catalunya. Haurem de patir -i molt-, però si tots ens unim estarem més a prop d’honorar encara més el Llagostera i tot el que significa ser almogàver amb la Copa Catalunya. Per Llagostera, pel club i per tots els que sacrifiquen per ell cada dia. Endavant Llagos!