Bruno Perone: “Vinc al Llagostera perquè és molt competitiu i m’han dit que és un club molt familiar”

Bruno Perone: “Vinc al Llagostera perquè és molt competitiu i m’han dit que és un club molt familiar”

Terra de grans centrals, recluta Llagostera des del Prat un de ben consagrat, d’imponent jerarquia, d’acreditada i variada experiència: Bruno Perone. Bon coneixedor de la categoria i del futbol professional, s’ha abillat per jugar a futbol amb moltes samarretes el central brasiler de 33 anys: al Brasil amb la clubs com el Tombense, amb la de Queens Park Rangers -a la Premier League-, amb les de Nàstic, Zaragoza i Extremadura a Segona A, amb la de l’Horta a Tercera, i amb la de l’Hércules i Prat a Segona B. Però no havia conegut mai la sensació d’enfundar-se la blau-i-vermella del Llagos. I la vol conèixer.

“Quan fitxes per un club preguntes a jugadors que han passat per aquí com és i me n’han parlat molt bé, tant a nivell de club com a vestidor. M’han dit que hi ha un gran ambient, molt familiar, i que tothom et posa les coses molt fàcils. Però els números també diuen molt, ja que el Llagostera porta més d’un any sense perdre a casa. Quan anava a jugar a Llagostera sabia que anava a jugar a un camp molt especial, és un equip com competitiu, com demostra el fet que pugés a Primera RFEF davant d’equips amb molts més recursos”, explica el defensa de Sao Paulo. “El Llagostera no té molts recursos però un altre dels motius pel qual la gent queda molt contenta amb el club és que sempre compleix ens els pagaments i això és molt important. També sé que el míster gestiona molt bé el vestidor”, agrega Perone.

Poderosa arma aèria la que tindrà el Llagos amb el primer fitxatge de la temporada 2021-2022. S’eleva Perone sobre els seus impressionants 191 cm. Però des de les alçades també es pot remenar bé la pilota, com en el cas del brasiler. “Entre les meves virtuts estan el joc aeri, que també m’agrada aprofitar en l’estratègia ofensiva. Considero que també tinc una bona sortida de pilota, al futbol actual un central ha de tenir un bon domini de la bola”, destaca el central, que, com no, també posseeix el més que valuós intangible de l’experiència sumada. Tan en qualitat com en quantitat: des del futbol professional espanyol i anglès fins aventures als Estats Units i l’Índia amb Wilmington i Kerala Blasters.

“Soc un jugador ja veterà, així que he acumulat molta experiència a molts països i moltes lligues. En aquest sentit, puc ajudar els futbolistes més joves, transmetent, per exemple, tranquil·litat. Penso que en aquest aspecte també puc aportar molt”, subratlla Bruno Perone, un central que ja ha viscut i gaudit molt al futbol. Però encara no ha viscut el que és estar dins del Llagos, tan petit però tan singular. I ho vol viure. Benvingut a la família almogàver, Bruno!

FOTO de Sara Aribó