Comunicat oficial: Negociacions entre la UE Llagostera, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l’EMD de l’Estartit pel trasllat del club a l’Estartit

Comunicat oficial: Negociacions entre la UE Llagostera, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l’EMD de l’Estartit pel trasllat del club a l’Estartit

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de l’Estartit i la UE Llagostera-Costa Brava han iniciat converses per estudiar la possibilitat que el club traslladi la seva seu social i esportiva a l’Estartit (Baix Empordà). Tot i que les converses es troben en un estadi molt embrionari, tant l’Ajuntament com l’EMD i el club valoren positivament les oportunitats que el canvi de seu podria comportar per ambdues parts i és per aquest motiu que ho estan avaluant.

Per a Torroella de Montgrí i l’Estartit l’establiment del club al seu municipi representaria una gran oportunitat des del punt de vista de dinamització esportiva, promoció econòmica, desestacionalització i projecció exterior de la destinació. El Camp Municipal de l’Estartit, que ja havia acollit partits de primera divisió femenina amb la UE l’Estartit, compta amb unes instal·lacions i una disponibilitat que podrien adequar-se a les necessitats d’un club de l’entitat del Llagostera.

Per a la UE Llagostera-Costa Brava, el trasllat permetria créixer com a club professional, tant en l’àmbit social com econòmic i garantir, així, la seva viabilitat, en un nou entorn, al cor de la Costa Brava, amb tots els serveis que requereix un projecte esportiu sòlid. La UE Llagostera-Costa Brava també valora com a molt positiu la realitat esportiva i futbolística del municipi, amb la qual es poden generar sinèrgies molt enriquidores per convertir el nou projecte i el municipi en el referent del futbol professional a les comarques gironines.