Oriol Alsina: “És vital guanyar contra l’Atlético Levante i tenim l’avantatge de comptar amb l’afició”

Oriol Alsina: “És vital guanyar contra l’Atlético Levante i tenim l’avantatge de comptar amb l’afició”

Gran oportunitat la que ens concedeix el futbol de deixar ja del tot a l’oblit la derrota contra l’Hércules: nou partit en quatre dies i escortats pels almogàvers. Arriba l’Atlético Levante aquest diumenge a la fortalesa del Llagostera (17:00, en directe per Footters), últim rival precisament que la va profanar en Lliga, al febrer de l’any passat. Dada que explica la dificultat d’un rival que ens va vèncer per un ajustat 2-1 a l’anada. Però posseïm la motivació, la qualitat i l’afegit de la força dels almogàvers per canviar el signe en aquest partit, després del qual ja només en quedaran dos per abaixar el teló: La Nucia a domicili i l’Hércules a casa. Tercer comença la jornada el Llagos, a un punt del segon, el mateix Hércules, i setè el Levante B, a sis.

“Estem contents que hagin passat tan pocs dies des del partit de l’Hércules, tornar a jugar tan aviat és una de les coses més positives. Aquest partit és vital, igual que els altres dos, però ara ens centrem en aquest i hem de guanyar o guanyar. El Levante B també ho podrà fer però estem convençuts que, estant al nostre nivell i intensos, podem lluitar per aconseguir-ho. Comptem amb l’avantatge de jugar al nostre camp i de comptar amb l’afició”, destaca Oriol Alsina, que reconeix el potencial del filial granota. “L’Atlético Levante és un conjunt amb bones individualitats en qualsevol posició del camp i a dalt té jugadors desequilibrants que poden decidir un partit en qualsevol moment”.

Extrems amb molta facilitat per desbordar com Monterde i Ferni -autor d’un dels gols al primer partit-, són algunes de les amenaces de l’esquadra entrenada per Alessio Lisci. En l’últim precedent al Municipal esmentat, els granota es van imposar per 1-3 amb Santi Magallán com a golejador del Llagos. Tres precedents més hi ha entre Llagostera i el filial granota en feu llagosterenc. En el primer, que data del curs 12/13, el Levante B es va imposar per 0-1, mentre que en els altres dos va guanyar el pols l’equip d’Oriol Alsina. La campanya 13/14 el resultat va ser d’un 2-1 favorable amb un doblet d’Enric Pi i a la 16/17 -al Municipal Palamós-Costa Brava-, també va vèncer el Llagos amb un 2-0 materialitzat amb gols d’Albert Vivancos i Marc Fernández.

“Respecte del partit que vam jugar al seu camp hem de millorar tan l’estratègia ofensiva com defensiva, si haguéssim estat millor en això allà el resultat podria haver estat un altre”, assenyala Alsina. Necessitem, més que mai, una altra d’aquelles apassionants tardes al Municipal, guiats per l’aura única dels almogàvers. La il·lusió l’hem de fer realitat tots plegats.