Oriol Alsina: “El de La Nucía és un partit decisiu que ens dirà fins on podem arribar”

Oriol Alsina: “El de La Nucía és un partit decisiu que ens dirà fins on podem arribar”

Última escapada de la temporada en plena persecució cap a la nostra il·lusió, cada vegada més gran. S’arribarà el Llagostera de nou a terres alacantines per disputar la penúltima jornada, aquesta vegada a La Nucía diumenge (18:30, Footters). Se les heurà el Llagos amb un adversari amb doble estímul: esgota les seves opcions d’abordar la segona plaça i juga l’últim partit davant la seva afició. Segon començarà la jornada el Llagos amb 35 punts i sisè La Nucía amb 30.

“Afrontem el partit molt motivats, amb ganes de fer un pas endavant fora de casa i conscients del que ens juguem. És un partit decisiu que ens dirà fins on podem arribar”, destaca Oriol Alsina. Sap el Llagos de la dificultat que implicarà vèncer el conjunt alacantí, que ja es va mostrar molt resistent al Municipal, on va decidir fa dues setmanes un gol de Duba (1-0). “La Nucía té molt bones individualitats i està molt ben treballat, és molt fort defensivament, té qualitat al mig del camp i té jugadors ràpids i amb gol a dalt”, afirma el tècnic del Llagos.

Ben coneguda és la qualitat de jugadors de l’equip de César Ferrando com l’ex del Llagostera Fofo, màxim golejador de La Nucía aquesta campanya amb cinc dianes junt amb un altre desequilibrant futbolista com Agüero. El rival del conjunt blau-i-vermell d’aquest diumenge també presumeix de tenir a les seves files peces contrastades a la categoria com Fornés, Neftalí i Pajarero. No hi ha més precedents entre La Nucía i Llagos que l’esmentat del Municipal i el de la temporada passada a la Ciutat Esportiva Camilo Cano, on el resultat va ser de 0-0. S’haurà d’adaptar l’equip llagosterenc com sempre ha de fer a un camp més gran i de gespa natural.

“Hem de fer un pas endavant, tenir la pilota, ser verticals i fer mal als espais. Respecte de l’últim partit fora, al Rico Pérez, hem de millorar en molts aspectes perquè allà ens van passar per sobre. Ens hem d’imposar als duels individuals, tenir molta ambició i tenir seguretat al darrere”, remarca Oriol Alsina. Anhelem portar una alegria als almogàvers. Intentar guanyar per davant de vosaltres somiar.