Oriol Alsina: “Hem d’assumir que ens espera un calendari molt exigent amb dos partits per setmana durant un mes”

Oriol Alsina: “Hem d’assumir que ens espera un calendari molt exigent amb dos partits per setmana durant un mes”

Després de més d’una setmana reclòs a casa, el Llagos ja albira llum, ja comença a divisar l’horitzó que causa més plaer, el de tornar a entrenar i competir. El pensament ja és el que queda per tornar a gaudir i no els dies acumulats de quarantena. Malgrat els quatre positius que s’han produït -tots en bones condicions-, i aquest confinament, fa pinta que l’equip llagosterenc tornarà fort. La monotonia de quedar-se a casa no ha pertorbat la motivació d’un bloc que ha entrenat sense cessar i sense escatimar en esforços malgrat estar entre quatre parets. Un treball que elogia Oriol Alsina. “Els jugadors han estat a l’alçada de la gran feina de Jordi Mir per donar treball als futbolistes. Tots estan complint molt bé i s’estan esforçant al màxim”, destaca Alsina.

Sempre valorant que tothom hagi mantingut d’un bon estat de salut aquests dies, el coronavirus s’ha interposat entre el Llagostera i el bon moment del conjunt de la Costa Brava. A pesar d’haver acumulat fins a cinc partits en tres setmanes entre Copa Catalunya, Copa Federació i Lliga abans de la interrupció, el Llagos va oferir un rendiment descomunal, coronat amb grans resultats. La derrota a la final de la Copa Catalunya per penals contra l’Hospitalet en un partit molt parell (0-0), va ser l’únic lunar pels d’Alsina, que van competir molt bé contra l’Andorra en l’estrena lliguera (0-0), i van superar les tres primeres eliminatòries de la Copa Federació per plantar-se a la Copa del Rei. Els triomfs contra Ejea i Nàstic per 2-1 amb pròrroga inclosa i davant el Platges de Calvià en el darrer matx disputat (3-0), van atorgar el Llagos el privilegi de rebre un equip de Primera o Segona Divisió el 16 de desembre al Municipal en la primera ronda del torneig del KO. 

“Aquesta situació que hem viscut ha suposat un cop dur perquè ens trobàvem en un bon moment, però ens farà tornar encara amb més ganes d’entrenar jugar”, afirma l’entrenador d’un Llagostera que es prepara per un altre mes tan exigent com apassionant. El calendari diu que el pròxim partit és el que haurà de jugar el Llagos al camp del Badalona el 14 i 15 de novembre al camp del Badalona. A partir d’aquí, el 19 de novembre ve l’UCAM Murcia al Municipal per disputar les semifinals de la Copa Federació i el 22 l’Espanyol B. Serà la primera de totes les setmanes amb dos partits que li aguarden al conjunt llagosterenc, que disputaria el 2 de desembre una hipotètica final de la Copa Federació i el 16 la Copa del Rei. Un programa de competició en què s’hauran d’encaixar els partits ajornats contra L’Hospitalet i Lleida. “Ens espera un calendari molt exigent, ens hem de mentalitzar per assumir que durant un mes haurem de jugar dimecres i diumenge, seran vuit partits en quatre setmanes”, adverteix Oriol Alsina.

Tanmateix, el Llagos es recolza en la solidesa del seu joc i el seu bon estat físic per afrontar tal allau de partits. No en va, l’esquadra del Gironès ha demostrat en aquest inici de temporada tan comprimit com funciona sota la pressió de tanta exigència. Els números ho manifesten: tres victòries i dos empats amb set gols a favor i només dos en contra. L’evolució no ha parat però està lluny d’aturar-se. “La progressió de l’equip és molt gran, hem millorat molt des del primer partit de pretemporada. Estic content però encara ens queda molt per seguir progressant i millorant”, ressalta Oriol Alsina, desitjós com tota la plantilla de tornar a competir per gaudir del major plaer del Llagos: donar alegries als almogàvers.