Així treballen els equips de futbol base del Llagostera des de casa

Així treballen els equips de futbol base del Llagostera des de casa

Sense competició i sense entrenaments, al futbol base del Llagostera només li queda encomanar-se a la creativitat per idear maneres de mantenir vives la il·lusió i la forma perquè la situació tingui el menor impacte possible i tothom pugui reprendre el futbol en bones condicions quan les autoritats sanitàries ho permetin. Tots i cada un dels petits almogàvers de les categories inferiors del Llagos segueixen entrenant des de casa, deixant clar el seu amor per aquest esport, el seu compromís amb el club i que el seu entusiasme no es panseix.

Des de coordinació s’han marcat uns punts clau als entrenadors perquè els nanos, sense deixar de divertir-se, continuïn treballant tot i no poder trepitjar la gespa aquests dies com explica Àlex Redondo, director del futbol base del Llagostera: “Els objectius són, sobretot, tres: que els nens facin treball tècnic, físic i també grupal per divertir-se i mantenir la cohesió com a equip. Els jugadors tenen tasques tècniques i físiques com a part del seu treball individual i després, en els mateixos dies i franges horaris que els entrenaments, fan sessions virtuals conjuntes per Zoom. En aquests casos fan activitats com jocs cooperatius per mantenir contacte amb els altres companys i divertir-se”, detalla Redondo.

“Aquests dies incidim molt en la part tècnica. Aquesta es treballa molt als entrenaments habituals però ara, en tenir la pressa per competir, podem aprofundir-hi encara més i proposar als nois circuits tècnics encara més específics que poden fer al jardí de casa”, argumenta el director del futbol base del Llagostera. “Tot aquesta feina que estan fent els jugadors als seus domicilis és molt important per mantenir el to físic però també per mantenir un hàbit de treball en els nostres futbolistes”, recorda Redondo, que elogia la tasca de tots els tècnics del futbol base del club.

“La situació que vivim ens fa valorar molt l’esforç de tots els entrenadors perquè és molt complex preparar sessions per fer des de casa i, a més a més, mantenir els horaris dels entrenaments. L’agraïment a tots ells és molt gran perquè la feina que estan fent és excepcional”, destaca Àlex Redondo. Per molt complicat que pugui ser mantenir les rutines i la motivació sense veure la pilota ni la gespa els jugadors i els tècnics del futbol base ho estan fent i és admirable la il·lusió amb què treballen dia a dia des de casa. Siguin quines siguin les circumstàncies, l’ardent passió pel futbol que sempre hi ha hagut al Llagostera mai s’apaga.

 

FOTO: El cadetasso, en una sessió grupal virtual des de casa aquesta setmana