Comunicat en relació a la confecció de la plantilla de la temporada 2021-2022

Comunicat en relació a la confecció de la plantilla de la temporada 2021-2022

La UE Llagostera-Costa Brava treballa en la confecció de la plantilla per a la temporada 2021-2022. Aquesta és la situació en què es troben els futbolistes que han militat aquest últim curs a l’equip, segons baixes, jugadors amb contracte i jugadors que es troben en  negociacions per renovar.

Baixes de jugadors que acaben el seu contracte o tornen al seu club de la cessió: David Bigas, Joan Maynau, Alejandro Marcos, Santi Magallán, Diego González, Pau Salvans, Jonathan Dubasin, Albert Torra i Christian Dieste.

A tots ells els hi agraïm que hagin volgut vestir aquesta samarreta els anys que han militat al club. Aquesta ha estat una temporada històrica i tots i cadascun d’ells han estat imprescindibles en tots els èxits aconseguits: ascens a Primera RFEF, Copa Federació i subcampionat de la Copa Catalunya. 

Jugadors amb contracte en vigor: Pere Martínez, Aleix Roig, Pau Juvanteny, Sergio Cortés, Adrià Garcia, Marc Manchón, Gil Muntadas, Youssef Zayzoun, Julen Monreal, Lucas Viale i Joan Puig.

Jugadors que es troben en negociacions per renovar el seu contracte: Marcos Pérez, Aimar Moratalla, David García, Andreu Guiu, Sascha Andreu, Pitu Comadevall i Juan Forlín.