Oriol Alsina: “El Sanluqueño és un equip molt complet però afrontem el partit amb molta il·lusió”

Oriol Alsina: “El Sanluqueño és un equip molt complet però afrontem el partit amb molta il·lusió”

No tot és dolent en la tornada a la rutina. Inclou una necessitat supèrflua però a la pràctica vital com el futbol. Serà aquest un dissabte d’estrena a Palamós, a qui visita per primer cop la Primera RFEF amb un Costa Brava – Atlético Sanluqueño (17:30, Footters i Esport3). Pla de tarda ideal de refrescar-se després d’aprofitar un matí encara d’estiu. Serà un desafiament mutu brutal en el primer partit davant els almogàvers: venen els d’Oriol Alsina d’empatar a l’imponent Condomina, però venen també els de Pedro Buenaventura d’empatar contra el sempre favorit Nàstic (0-0). Bons resultats, però, per sobre de tot, anhelen, per descomptat, la primera victòria.

“Sempre afrontem tots els partits amb molta il·lusió però aquest ens fa encara més il·lusió en ser el primer partit a casa”, assegura Alsina davant el primer matx que enfronti l’equip de la Costa Brava i el Sanlúcar de Barrameda. “El Sanluqueño té jugadors de màxim nivell com Güiza i Edu Oriol i ja a la primera jornada va ser capaç d’empatar contra el Nàstic. Ens enfrontarem a un equip molt complet, físicament molt fort i amb l’estratègia ofensiva i defensiva com un altre dels seus punts forts”, destaca l’entrenador del Costa Brava, que ha convocat tots els seus efectius.

No necessita molta descripció Güiza, encara sense haver abaixat el teló d’una brillant carrera amb una Eurocopa i un Pitxixi de la Primera Divisió (07/08) lluint al seu palmarès. Com tampoc necessiten molta descripció altres il·lustres com l’ex del Costa Brava Edu Oriol i d’altres Ismael Falcón, Marc Caballé i Diego Cervero. Però, per descomptat, res a envejar al Sanluqueño li té el Costa Brava, que ha coronat una exquisita plantilla aquesta setmana amb el retorn de Moussa Sidibé. “Estic content amb l’arribada de Moussa, igual que molt content amb tots els jugadors de la plantilla que tinc. Tots són molt importants sense distincions”, destaca Alsina.

Més gran el Palamós-Costa Brava que el Municipal de Llagostera, hi haurà de parlar diferent al camp l’equip gironí, que està afrontant amb èxit la transició del joc directe al de més possessió que requereix la seva nova casa. Ja va demostrar que s’hi pot adaptar sense problemes les tres temporades que hi va ser, entre la 14/15 i la 16/17. “Fer un bon futbol serà una de les claus per fer-nos forts a casa, igual que estar ficats al 120% i que jugadors i cos tècnic anem a una”, ressalta Alsina, que assenyala que respecte del partit de l’UCAM Murcia “hem de mantenir la seguretat defensiva i la qualitat en la possessió i ser més decisius a les àrees”.

Apassionant enfrontament el que albergarà aquest dissabte Palamós. Com en les intenses i cèlebres curses de cavalls de Sanlúcar de Barrameda, dos potents cavalls cavalcaran cap a la seva primera victòria. Però a la vora de la Costa Brava i amb l’aclamació dels almogàvers. Beneïda sigui la tornada a la rutina.