Magallán: “Tenia molt clar que en tornar de l’Argentina jugaria de nou al Llagostera, el tracte familiar el fa un club diferent”

Magallán: “Tenia molt clar que en tornar de l’Argentina jugaria de nou al Llagostera, el tracte familiar el fa un club diferent”

Santi Magallán, posseïdor de la més exquisita tècnica i la més intensa passió argentina, és d’aquells futbolistes que desperten emocions, que commouen l’espectador. Un romàntic entusiasta   de la seva professió que manifesta aquest amor pel futbol amb un tracte privilegiat a la pilota en cada acció. Els almogàvers seguiran sent els afortunats que gaudeixin de l’explosió d’èpica i lírica que provoca el migcampista en cada jugada. A pesar de que, per circumstàncies personals, ha tardat en confirmar-se un any més de lligam de Santi amb el Llagostera, l’argentí, a l’hora d’escollir un equip, sempre ha avantposat el Llagos a tot.

“Em trobava a l’Argentina per una qüestió personal i ara ja he pogut tornar. Com vaig dir a molta gent, si tornava tenia molt clar que anava a jugar al Llagostera i, malgrat tenir altres ofertes, així ha estat. La primera temporada aquí va ser molt bona i en aquest club em sento molt còmode. Aquí ja conec la gent, l’afició, el projecte i, el que valoro molt, és que el tracte és molt familiar i això fa del Llagostera un club diferent”, explica Santi, feliç de poder tornar a vestir de blau-i-vermell. En la seva primera campanya a l’equip llagosterenc, Magallán va manifestar la seva felicitat amb el Llagos aportant criteri, precisió a pilota aturada i arribada des de segona línia. Virtuts que també es van traduir en gols: amb cinc, l’argentí va ser el segon màxim realitzador dels d’Alsina només per darrere de Nahuel, que en va celebrar sis.

Al seu afecte pel Llagos i el seu rendiment, Magallán hi afegeix que, amb 28 anys, gaudeix de la seva plenitud com a futbolista. “Els que em coneixen saben que sóc un jugador que intenta distribuir bé i amb confiança per arribar des de segona línia i aportar gols. El míster sempre em dona llibertat per anar cap a dalt i sorprendre des del darrere. El fet de que hi hagi moltes segones jugades em permet aprofitar aquesta arribada des de segona línia”, destaca el pivot, que, no obstant vol més. “Personalment, sempre intentes millorar els detalls. Però el més important és millorar tots com a grup i estar units igual que l’any passat, si ho fem aconseguirem el que ens proposem”, ressalta Santi Magallán, qui tindrà encara més competència aquest any a la medul·lar entre fitxatges i la recuperació de Pitu Comadevall.

“Penso que tenim una molt bona plantilla. Mantenim la base de la temporada passada i els reforços que han vingut tenen un nivell molt alt. Hi haurà competència per jugar però això és bo, ens farà rendir a tots més i a l’equip li permetrà tenir més variants”, subratlla Santi, prudent davant el nou format de Lliga, en què els tres primers lluitaran per pujar a Segona A, del quart al setè per fer-ho a la nova Segona B Pro i els quatre últims per no baixar a Tercera. “És un campionat amb poc marge d’error. El nostre grup és molt complicat i hem d’estar preparats per intentar treure bons resultats des del primer partit”, adverteix Magallán, una brúixola que seguirà guiant un Llagos que estarà encantat de seguir-lo un any més.