CD Castellón – UE Llagostera-Costa Brava: Un repte dels grans

CD Castellón – UE Llagostera-Costa Brava: Un repte dels grans

Visitar el líder sempre és motivador. I més si està invicte. I encara més si et dius Llagostera, un equip que porta dins això d’assumir reptes majúsculs. Aquest diumenge espera al seu camp tot un Castelló (17:00) que, malgrat haver transcorregut 13 jornades, encara no ha perdut. Un Castelló que és un altre d’aquells equips de Segona B amb fusta de gran, ja que té passat a Primera Divisió.

“Ens toca jugar contra el millor equip de Segona B, així ho diuen els seus números. El Castelló està fet per jugar play-off i pujar, té molt bones individualitats que el fan ser també un gran bloc en l’aspecte col·lectiu”, destaca Oriol Alsina. No hi ha precedents entre Castelló i Llagostera, pel que l’equip blau-i-vermell rendirà visita per primera vegada a Castàlia. A favor del Llagos juga que suma cinc partits consecutius marcant d’estratègia, faceta e

“La clau per treure un bon resultat serà ser més contundents a les àrees que ells. Serà clau mantenir la porteria a 0, perquè som dels equips més golejadors de la categoria i  si no encaixem tindrem bastants possibilitats”, afirma l’entrenador del Llagostera, que concreta què s’ha de mantenir i millorar respecte de l’últim partit, en què el Llagos va superar el Lleida al Municipal. “Hem de mantenir el mateix nivell de joc però hem de tractar d’assegurar més per dins i que ens creïn menys oportunitats”, assenyala Alsina. Un Llagostera que tan sols ha perdut dos partits a domicili en el que portem de temporada. 10 dels 21 que té el conjunt de la Costa Brava són aconseguits fora de casa. 

A pesar de que el Llagos té aquests 21 punts i porta un molt bon ritme de puntuació per l’objectiu principal, el de la salvació, l’entrenador d’Arenys de Mar adverteix: “No conec ningú que s’hagi salvat amb 21 punts, encara no hem aconseguit res i no ens podem relaxar”, destaca Alsina. Si el Llagos puntua a Castàlia aquesta permanència estarà a més a prop. I si hi ha almogàvers, siguin molt o pocs, les possibilitats de treure un bon resultat seran majors.