Aimar: “Necessitem el Municipal de Llagostera de les grans finals”

Aimar: “Necessitem el Municipal de Llagostera de les grans finals”

Postra Aimar la seva mirada al Municipal de Llagostera. Tanca els ulls i, evoca, encara emocionat, tot l’èxtasi que hi ha viscut. Vall de llàgrimes fa uns no tan llunyans set anys contra el Nàstic. On s’escolta encara l’eco d’aquell crit que va etzibar el 2019 amb el seu gol contra el Portugalete. Passen els anys, continua l’eterna joventut del ‘2’ i no pereix la seva desenfrenada passió pel seu estimat Llagos, amb qui tornarà a anar de la mà diumenge per intentar que Llagostera torni a ressonar amb el salt a Primera RFEF. La temporada en què compleix 10 anys al Llagos i el conjunt de la Costa Brava bufa el desè aniversari de Cerceda. Coincidències suggerents que demanden tornar-ho a fer perquè sigui una campanya del tot idíl·lica.

“És increïble tornar a jugar-te un ascens davant l’afició, treballes i lluites cada dia per viure moments com aquest. Som un club petit que competeix contra monstres i que tinguem la possibiltat de tornar a aconseguir-ho diu molt de la feina i la implicació de tot el club, tenim un gran grup humà, una família on regna la companyonia. Sembla que el Llagostera hagi fet fàcil lluitar per ascensos però és molt complicat”, destaca Aimar Moratalla, perfecte sabedor de la capacitat dels almogàvers. “Necessitem el Municipal de Llagostera de les grans finals, ara per fi ja podem gaudir del públic i volem que estigui al nostre costat. Desitjaria jugar cada dia partits amb aquest ambient, és una sensació maca”, subratlla el lateral dret. Sempre seriós el seu rostre, no pot reprimir de cara a la cita contra l’Hércules uns sentiments que van a més i més.

“L’Hércules és un equip poderós, té sobretot jugadors determinants a la part de dalt i nosaltres hem de fer el que hem fet tot l’any a casa. Per molt que ens valgui l’empat, hem de sortir a guanyar el partit, a donar-li ritme. Ens enfrontem a un gran rival, però nosaltres confiem en les nostres armes i la nostra gent”, assegura Aimar, impertèrrit al pas del temps. Els 34 anys són un mer número per al jugador de l’actual plantilla que més temporades acumula al club de la Costa Brava. No es cansa del futbol i, ni molt menys, del Llagostera: 21 partits jugats dels 27 disputats fins ara en Lliga. “Hem de ser intensos i compactes per intentar que ells no corrin. Hem de treure profit al fet d’estar més adaptats a un camp petit i de gespa artificial que ells”, assenyala el jugador vallesà, doctorat en aquest tipus de partits com per ser un infal·lible conseller pels joves que els viuen per primer cop.

“En aquests partits hi ha més tensió però això es tradueix en una motivació extra perquè, un cop el partit comença, les cames van soles. Han d’estar tranquils perquè hem treballat tot l’any molt bé i només hem de fer el mateix que fem cada partit per guanyar”, conclou Aimar. Contemplarà el lateral orgullós l’elegància del Municipal diumenge, i arengarà els almogàvers amb aquesta incontenible sentiment pel Llagos, amb aquestes curses tan impetuoses, aquestes disputes seves tan captivadores. A través d’ell, s’expressa tot el que significa el Llagostera, decidit a etzibar un nou crit.