PRÈVIA UE Llagostera-Costa Brava – CF Badalona: Fam de competir, set de victòria

PRÈVIA UE Llagostera-Costa Brava – CF Badalona: Fam de competir, set de victòria

Comencem l’any acabant la primera volta, saciats ja de vacances i de temps de desconnexió i amb fam, molta fam, de competir i, set de guanyar. Diumenge ens retrobem amb els almogàvers al Municipal a les 12 del migdia per rebre un dels equips més en forma del moment, un Badalona que és ara mateix un dels equips més difícils de batre amb les tres darreres victòries seguides que suma que l’han portat a sortir del descens directe. Un dur escull per acabar una primera volta que, passi el que passi, en aquest matx, haurà estat espectacular per un Llagos que ja suma 27 puntassos que l’han portat a ser vuitè. Tot i així, ni aquesta ratxa ni l’any nou porten novetat alguna a un equip llagosterenc que no es mou de la seva meta: la permanència.

“L’objectiu no canviarà acabem amb els punts que acabem la primera volta i només pensem en com estar més lluny del descens millor. Diumenge ens visita un rival que ve de sumar tres victòries seguides, havent sumat en aquestes tres últimes jornades més punts que en tota la temporada. I aquestes xifres no són casualitat, són fruit del treball d’un entrenador molt preparat com Manolo González i d’un equip competitiu i amb bones individualitats”, destaca Oriol Alsina sobre el conjunt badaloní, que ha reaccionat amb l’arribada a la banqueta de Manolo González. Per Alsina, una de les grans virtuts del conjunt escapulat és la consistència defensiva:

“El Badalona és un adversari que et dificulta molt atacar perquè deia molts pocs espais i a nosaltres ens plantejarà un partit així, assegurant i tractar d’aprofitar la velocitat dels seus carrilers”, adverteix l’entrenador d’Arenys de Mar. Els últims precedents entre Llagostera i Badalona daten de la temporada 17/18, amb tots dos equips també a la categoria de bronze. Els del Barcelonès es van imposar a Badalona per 1-0 i a Llagostera per 1-2 a la segona volta, marcant Toni Gabarre el gol llagosterenc. El Llagos intentarà segellar de la millor manera contra l’esquadra entrenada per Manolo González una primera volta immaculada a la que Oriol Alsina li posa la millor nota:

“El rendiment en aquesta primera volta ha estat excel·lent. Ningú hagués dit a principi de temporada que estaríem en la situació en la que ens trobem ara. Això ho hem aconseguit gràcies que tothom ha donat el seu màxim però no ens podem fiar. Hem de seguir esforçant-nos igual perquè en el moment que deixem de donar aquest màxim ens convertirem en un equip vulgar”, subratlla Alsina, satisfet amb l’evolució dels seus jugadors respecte de principi de campanya. “Hem millorat molt, sobretot, en consistència defensiva, en l’estratègia -on cada vegada fem més mal-, i en el fet de que en començar la temporada molts jugadors eren de Tercera Divisió i ara ja s’han convertit en futbolistes de Segona B”, destaca el tècnic d’un Llagos que ja no pot aguantar les ganes de retrobar-se amb els almogàvers aquest diumenge.