Oriol Alsina: “L’Hércules és un equipàs, qualsevol jugador pot marcar diferències”

Oriol Alsina: “L’Hércules és un equipàs, qualsevol jugador pot marcar diferències”

Sempre ve de gust visitar un coliseu com el de l’Hércules com farà el Llagostera aquest dimecres (17:00). Partit d’alta exigència però amb el motivador al·licient de visitar un escenari i un rival de la tradició i el prestigi del conjunt alacantí, com no, un dels més ferms aspirants a assolir l’ascens a Primera RFEF. L’equip que entrena Manolo Díaz és tercer, a dos punts de la segona posició que ocupa el Llagos, segons el criteri dels coeficients. Intensa setmana la que afronta l’equip blau-i-vermell, que doblarà i rebrà diumenge el Levante B al Municipal. “Arribem a aquest partit amb moltes ganes de competir, com sempre. És una setmana exigent amb un llarg viatge d’anada i tornada però és el que toca i ens hem d’adaptar el millor possible”, destaca Oriol Alsina.

Amb aquest enfrontament contra l’equip herculà, el Llagos s’acabarà de posar al dia pel que fa a partits pendents. “L’Hércules és un equipàs fet per pujar a Segona A amb individualitats de màxim nivell, sobretot, de mig del camp en endavant, i al darrere té futbolistes que són una garantia total. Qualsevol jugador pot marcar diferències”, afirma Alsina sobre el rival d’aquest dimecres. Noms com els d’Ismael Falcón, Alex Martínez i Jon Erice -amb passat a Primera Divisió-, i d’altres com l’ex del Llagos Benja són alguns dels més sonors de l’Hércules, amb 20 temporades a Primera i 43 a Segona A al seu darrere.

L’últim precedent a l’Estadi José Rico Pérez data de la temporada passada, en un partit del qual el Llagostera va treure un meritori 0-0. En els altres dos precedents -també a Segona B-, el resultat va ser de 2-2 la temporada 17/18 amb Leo i Pitu com a golejadors del Llagos i de derrota per la mínima (1-0) el curs 16/17 per conformar un balanç de dos partits empatats i un perdut. El conjunt llagosterenc es proposa millorar els seus resultats fora de casa, on hi ha competit al darrers partits tot i les derrotes recents -l’1-0 d’Olot i el 2-1 de la Ciutat Esportiva del Levante-. És l’única assignatura pendent de la temporada per a un equip que està oferint un rendiment excels a casa.

“No estem rendint al nostre millor nivell fora de casa, on hem de fer un pas endavant si volem aspirar a coses importants. A casa estem tenint un rendiment altíssim però hem de millorar a domicili”, subratlla Alsina, amb les baixes de Lucas Viale i David García, convalescents de les seves lesions de menisc. Pel club, per l’equip i , sobretot, pels almogàvers, el Llagos s’ha d’agegantar al temple de l’Hércules. És en aquest tipus d’escenaris on aquest petit equip es fa encara més gran.