Muñi: “M’he decantat pel Llagostera pel seu tracte com a club i el seu estil de joc, m’agrada anar al xoc”

Muñi: “M’he decantat pel Llagostera pel seu tracte com a club i el seu estil de joc, m’agrada anar al xoc”

El do d’extingir la calma d’un partit, de desfermar un incendi amb una simple espurna l’ostenten pocs jugadors. Alejandro Muñoz ‘Muñi’ forma part d’aquesta privilegiada mineria que atresora aquesta virtut. Al tercer fitxatge de la UE Llagostera-Costa Brava, procedent de l’EC Granollers, no li falta molt per posar-ho tot cap per avall. Les altes dosis de velocitat, intensitat i gol del davanter de Montcada i Reixach converteixen la seva sola presència en un perill inquietant i imminent per qualsevol rival, que per si fos poc ha de sufocar la frescor i l’ímpetu propis d’un futbolista de 20 anys sense por a res. Set gols a una categoria exigent com la Tercera Divisió en la seva primera temporada com a jugador absolyut així ho proven.

“M’agrada anar al xoc”, assevera en tota una mostra del seu fort caràcter ‘Muñi’, que no s’acovardeix davant cap adversari, sigui quina sigui la seva alçada, tot i tenir una estatura mitjana (1,77 m.). Aquest ferm caràcter lluitador sempre és benvingut a Llagostera, on es venera el sacrifici, la generositat pel company i la constància. “M’he decantat pel Llagostera perquè companys que ja coneixia com l’Aimar m’han parlat molt bé del club. M’han dit que és un club molt proper i que el vestidor és com una família i t’acull com un més des del primer dia. Considero fonamental que hi hagi bon ambient en un vestidor”, destaca ‘Muñi’ sobre el conjunt llagosterenc. “Poder competir a Segona B amb només 20 anys és una gran oportunitat per a mi, un gran repte. Respondré amb treball i sacrifici”, agrega el davanter, format a Montcada, Gramanet, Mercantil, Sant Cugat, Damm, Sabadell i Girona.

‘Muñi’ és d’aquells davanters que no es deixen encasellar en una sola definició. La seva intensitat, rapidesa i olfacte golejador li permeten adoptar més d’un rol. “Com sóc ràpid puc anar a l’espai i també actuar d’extrem esquerre, m’agrada més jugar a cama canviada però també puc actuar per la dreta. També m’agrada anar a per les segones jugades en el joc directe, així que tant si juguem al contraatac com si ho fem amb pilotes llargues em puc adaptar. M’agrada el futbol que proposa el Llagostera, és una altra de les raons que m’ha fet venir”, subratlla ‘Muñi’, que compartirà demarcació a la punta de l’atac amb Sascha, Kuku, Pasquina i Dieste. Inclús Guiu pot dur a terme funcions d’ariet. “Conec sobretot Sascha i Kuku. M’agrada que hi hagi tanta competència, així aprens de tots ells i et fas millor jugador”, assegura el futbolista de Montcada i Reixach.

Un dels trets de ‘Muñi’ que més crida l’atenció són els seus curts 20 anys. No així en el Llagos, on tenir 25 anys o menys no és l’excepció, sinó la regla general: Torra (20), Diego (21), Juvi (20), Cobos (21), Adri (17), Guiu (25), Eric (23), Pasqui (23), Dieste (24) i el mateix Alejandro. Al club de la Costa Brava l’edat no importa, tant si ets veterà com si ets un vailet. “S’agraeix que un equip confiï en la gent jove, això et fa sentir més còmode en no ser l’únic amb poca edat. Tot i així, a la plantilla també hi ha futbolistes veterans i això sempre ve bé perquè són un gran suport i et donen consells per millorar”, assenyala Alejandro Muñoz. De ben segur que experts en la professió de davanter com Sascha i Kuku podran ensenyar molt a ‘Muñi’, un jugador que, tenint com tot jove moltes coses per aprendre, ja ha demostrat molt. I a Llagostera vol ensenyar encara molt més d’aquest tros de davanter que porta dins.