Karl: “El Llagostera guanyarà molts aficionats a Haití gràcies al meu fitxatge i al d’en Jerry”

Karl: “El Llagostera guanyarà molts aficionats a Haití gràcies al meu fitxatge i al d’en Jerry”

Donar i també rebre, marcar però també assistir, lluir-se però també embrutar-se… Karl Andy Bell és un davanter al que li agrada brillar però a la vegada entregar-se als seus companys, a la generositat, un jugador que duu l’esperit col·lectiu de sèrie. “M’encanta marcar gols però també repartir assistències. Estic pel que l’equip necessiti”, confessa l’haitià de 22 anys, recent arribat al Llagos des del tercer equip de l’Alcorcón. Nascut a Au Cap, al nord d’Haití, l’ariet, ha viscut la seva etapa formativa als clubs haitians de Mercure, Shana, Santos i al Montverde estatunidenc, club afiliat a l’Orlando City de la Major League Soccer. Karl Bell, d’1,78 m. d’estatura, no va competir en la seva primera temporada com a amateur i la campanya passada no va poder jugar amb l’Alcorcón C per un problema burocràtic, de manera que viurà a Catalunya el seu primer any com a futbolista absolut i ho farà cedit a un club de Tercera Divisió.

“He confiat en el Llagostera perquè és un club amb molt de nivell i amb gent molt treballadora i acollidora. Aprecio molt la gent que treballa a les oficines, m’han tractat molt bé i també admiro l’Oriol Alsina per tot el que ha fet com entrenador i el seu tracte”, destaca el compatriota de Jerry Merveille. “Em defineixo com el clàssic davanter. Em considero fort i tècnic i m’agrada lluitar amb els defenses. M’agrada tant anar a l’espai com rebre i descarregar per ajudar els meus companys”, subratlla el punta haitià, que ha vingut signant una mitjana d’entre 10 i 11 gols les darreres temporades. “Espero molt de la meva etapa al Llagostera, prometo treballar molt per millorar com a jugador”, agrega un decidit Karl que no pot esperar que comenci a rodar la pilota.

Quan persegueixi l’esfèrica i els gols en aquesta nova etapa al club blau-i-vermell també perseguirà una ambició que xiuxiueja el seu cap i que no silenciarà fins que l’atrapi. “Un dels meus somnis des de petit és jugar el Mundial amb la selecció haitiana. Encara no he estat convocat, però milloraré perquè em convoquin per la fase de classificació. Crec que és possible”, assevera Karl Andy Bell, cridat a contribuir amb l’actual generació de futbolistes haitians per igualar la fita de l’Haití del 1974, quan es va disputar a Alemanya l’única Copa del Món en què el país centreamericà ha participat en tota la seva història. Haití rebossa interès per l’esport rei i la prova és el rebombori que ha generat al país la incorporació de Jerry i la seva al Llagos.

“Els nostres fitxatges han causat molt impacte a Haití, tothom, tant la gent com els mitjans, parlen molt de nosaltres i les xarxes són una bogeria. El Llagostera guanyarà aficionats haitians gràcies a nosaltres”, assegura Karl Bell tot esbossant un somriure. El davanter espera molt d’ell mateix però també de Jerry Merveille: “Som molt amics amb el Jerry des dels 15 anys, quan jugàvem al Shana, i ara tornaré a coincidir amb ell després de passar per l’Alcorcón. Té molt de talent i segur que ho farà molt bé aquí”, ressalta Karl, un jugador desitjós d’alliberar tota la seva motivació i qualitat a les portes de la Costa Brava.