Prèvia UE Llagostera Costa Brava – Nàstic: Un partit sempre apassionant

Prèvia UE Llagostera Costa Brava – Nàstic: Un partit sempre apassionant

Llagostera-Nàstic de Tarragona. I no fa falta dir res més. Un partit motivant per sí sol que tornarem a viure aquest dijous al Municipal a partir de les 8 del vespre. Entre setmana i una hora tardana, però un Llagos-Nàstic pesa molt més que qualsevol condicionant. I més, quan espera la Copa del Rei. Passar a quarts de final significaria estar més a prop d’enfrontar-nos a un gegant de Primera Divisió. Si competir contra grans a Segona B és atractiu, ja la possibilitat de fer-ho contra un gegant de Primera és del tot irresistible.

“Juguem contra un súper equip com el Nàstic del que s’ha de destacar tot. Tenen una plantilla amb què poden fer dos equips de molt de nivell amb jugadors de nivell de Segona A com Gerard Oliva i Francesc Fullana. A més a més l’entrenador és Toni Seligrat, que és un míster top de la categoria i segur que treurà el màxim rendiment als seus futbolistes”, adverteix Oriol Alsina, que reconeix el factor fatiga del Llagos. No en va, el conjunt blau-i-vermell arribarà amb una acumulació de tres partits de màxima exigència en 13 dies entre la final de Copa Catalunya contra l’Hospi, l’anterior eliminatòria de Copa Federació davant l’Ejea i el debut a la Lliga contra l’Andorra.

“Arribem una mica fatigats però la il·lusió supleix aquest cansament. Per nosaltres superarla Copa Federació i arribar a la Copa del Rei suposa molt, tant per la vessant esportiva -amb la possibilitat de jugar contra un equip de Primera-, com per l’econòmica”, destaca el tècnic d’Arenys de Mar, per qui la intensitat i la concentració seran cabdals. “Hem ser més intensos i contundents que ells i també estar molt concentrats, tant en les jugades d’estratègia ofensiva com defensiva. Contra l’Andorra vam sortir adormits els primers 20 minuts i això ho hem de corregir”, analitza Oriol Alsina, que anima els almogàvers a venir:

“Li demano a l’afició que vingui a animar-nos però insistint en què respectin les mesures de seguretat i sent responsables per poder seguir jugant a porta oberta i gaudint tots del futbol”, destaca l’entrenador d’un Llagostera cansat però il·lusionat i determinat a seguir apropant-se a la Copa del Rei en un partit ja en sí mateix apassionant.