Aleix Roig: “No tothom pot dir que ha jugat en un club que ha estat a Segona A”

Aleix Roig: “No tothom pot dir que ha jugat en un club que ha estat a Segona A”

Aleix Roig projecta un futbolista imponent, d’aquells que desprenen una potència i força descomunals amb les seves arrencades, d’aquells que sacsegen el terreny de joc amb els seus canvis de ritme i recorren tota la banda amb unes poques gambades. Quan jugui al menut Municipal, el lateral esquerre es cruspirà el costat amb unes poques passes. I a sobre, només 20 anys i partícep de l’ascens del Sabadell a Segona A. Precisament la gosada aventura del Llagos a la categoria de plata és un dels motius pels que el futbolista de Vilassar de Mar ha triat el club de la Costa Brava.

“El Llagostera ha mostrat un gran interès en fitxar-me i a més a més és un club que, tot i ser de poble, fa poc ha estat a Segona A. I no tothom pot dir que ha jugat en un equip que ha estat al futbol professional”, assegura Roig, un portentós lateral forjat al futbol base de Vilassar de Mar, Sant Gabriel, FC Barcelona, Badalona, Damm i Girona, on va coincidir amb Torra i ‘Muñi’. “Penso que puc aportar moltes coses. Considero que sóc ràpid, tinc potència i arribada i també tinc una gran capacitat de treball, ja que no paro de córrer i treballo amb actitud i intensitat”, subratlla Roig, una bèstia atlètica de que devorarà metres i metres al lateral esquerre.

“M’agrada molt pujar i baixar la banda constantment, no paro mai. Sempre m’ha agradat perquè físicament tinc la capacitat per fer-ho”, assenyala l’atlètic jugador del Maresme, un futbolista que s’ha fet encara més fort l’últim any. “La temporada que vaig passar a Sabadell va estar marcada per una lesió de llarga durada. Al setembre em vaig trencar el menisc, em van haver d’operar i la recuperació va durar fins el febrer. Quan ja estava preparat per jugar va arribar el confinament”, relata Aleix Roig, que ha conviscut durant la quarantena amb unes incontenibles ganes de competir. Un període en què el lateral ha lliurat una lluita contra sí mateix per no perdre el to físic ni llençar l’exigent treball de rehabilitació.

“No vaig parar durant el confinament, no m’ho podia permetre. No pots deixar de fer esport, i més després d’una lesió. Al principi em va costar una mica però després ja no em vaig aturar, tot i viure en un pis intentava aprofitar al màxim l’espai de la terrassa i el pàrquing”, explica un Roig que ja es preparar per gaudir després de patir. “Tot i haver passat un any complicat he après molt, tant gràcies al Sabadell, on he coincidit amb un gran vestidor, com gràcies a la lesió. He sortit més fort”, assegura el vilassarenc, que espera seguir completant el procés d’aprenentatge a què s’enfronta tot jugador de 20 anys al Llagos. “No conec l’Oriol però m’han  parlat molt bé d’ell i del seu caràcter i espero aprendre molt”, apunta Aleix Roig.

Amb l’arribada de l’ex del Sabadell, ja són 10 els futbolistes del Llagostera amb 25 o menys anys: Torra (20), Diego (21), Juvi (20), Cobos (21), Adri (17), Guiu (25), Eric (23), Pasqui (23), Dieste (24). “Està molt bé que hi hagi tants jugadors joves. Amb els jugadors més veterans es pot tenir una gran relació però sempre és bo que hi hagi gent jove perquè amb ells t’entens molt bé”, subratlla Roig, un jugador que desprèn joventut, força, vitalitat, un jugador cridat a desencadenar terratrèmols en camp rival cada vegada que exhibeixi la seva poderosa gambada. El vilassarenc està àvid de futbol i es vol desfermar davant els almogàvers.

Foto del CE Sabadell