“Des de Pensador d’Apuestas ens sentim molt identificats amb els valors del Llagostera”

“Des de Pensador d’Apuestas ens sentim molt identificats amb els valors del Llagostera”

Hi hagut una renovació que ha estat la més important pel Llagostera aquesta temporada. No està al camp però és omnipresent per tot el que suposa. No està dins l’estructura del club, però és essencial per mantenir-la. Un any més, l’equip de la Costa Brava llueix, i amb molt d’orgull, Pensador d’Apuestas a la samarreta com a patrocinador principal. En l’any del seu desè aniversari com a pronosticador de resultats per les apostes, Pensador ha decidit reiterar la seva confiança en el projecte del Llagos. Sense ells, i més en els temps que corren, un club petit com el nostre ho tindria molt més complicat per conviure amb els grans de Segona B. Un dels cofundadors de Pensador de Apuestas, Samuel Pueyo, explica els motius que li han portat a dir el sí vull al Llagos una campanya més:

“Seguim molt el futbol modest i ja fa sis anys, amb el Llagostera a Segona A, vam tenir l’ oportunitat de patrocinar l’equip. L’any passat ens va encantar la idea de tornar a ser el sponsor d’un club al que li tenim molt d’afecte i estem encantats de renovar l’acord. El Llagostera és un club molt petit però a la vegada molt gran, ja que tot i tenir pocs recursos competeix contra gegants com ja va fer a Segona A i com ha seguit fent a Segona B els últims anys contra equips com Hércules, Castellón, els filials… A més a més el club és molt familiar. La Isabel és super propera i tot i ser la presidenta tan aviat te la trobes fent gestions com prenent la temperatura a l’entrada i l’Oriol també és una persona molt senzilla. Ens sentim molt identificats amb aquests valors de treball, superació i humilitat i estem molt orgullosos de que l’equip continuï portant Pensador de Apuestas a la samarreta”, destaca Pueyo.

Junt amb el seu soci Álex, Samuel Pueyo va fundar el novembre del 2010 una empresa que realitza pronòstics de partits per orientar els apostants a banda de donar consells. “Som un total de vuit persones i cadascú és especialista en un esport i pronostica sobre l’esport en qüestió: futbol, bàsquet, tennis, voleibol, motor o futbol sala. A part, donem consells perquè la gent aposti de manera responsable i no es produeixin addicions i expliquem el vocabulari de les apostes perquè la gent entengui els conceptes”, explica el cofundador del principal patrocinador del Llagos.

“Penso que amb el Llagostera tenim també en comú el valor de la responsabilitat. Les apostes són un divertiment més, no són res dolent sempre que es faci amb control i responsabilitat. És igual que l’alcohol, no passa res si es consumeix d’una manera mesurada, el problema és que en lloc de beure un cervesa, te’n beguis 10. Has de dominar les apostes, no et poden dominar a tu, i els diners que apostis han de ser uns diners que et puguis permetre invertir. Si tens 50 euros i són per passar la tarda amb els amics però finalment te’ls gastes en apostes és que tens un problema”, assegura Samuel Pueyo. “Les apostes no poden ser tampoc la principal font d’ingressos d’una persona”, adverteix el cofundador de Pensador de Apuestas.

Després d’una temporada de retorn a la categoria de bronze notable per part d’un Llagos que a pesar de la suspensió del curs i dels descensos mai va arribar a patir, Pueyo s’aventura a somiar. “Espero que en aquesta campanya tan atípica amb subgrups l’equip torni a rendir per sobre de les seves possibilitats com de fet sempre fa. Penso que aconseguir la permanència ja seria tot un èxit però a la vegada crec que amb la plantilla que hi ha es pot segellar amb solvència. El primer de tot és deixar la salvació encaminada i a partir d’aquí somiar, perquè el Llagostera sempre ens ha fet somiar”, destaca el cofundador de Pensador de Apuestas, un nom que tindrem l’honor de dur a la samarreta una temporada més i que fa possible aquest petit gran miracle anomenat Llagostera.