Jordi Xumetra, presentat com a nou jugador de la Llagostera-Costa Brava a la seu de Panini de Torroella de Montgrí 

Jordi Xumetra, presentat com a nou jugador de la Llagostera-Costa Brava a la seu de Panini de Torroella de Montgrí 

Jordi Xumetra va ser presentat com a nou jugador de la UE Llagostera-Costa Brava ahir dilluns, 19 de juliol, a la seu de Panini, a Torroella de Montgrí. L’atacant de 35 anys, que arriba procedent de la UE Olot, és un dels actius més importants de la nova temporada, tant per la seva experiència i qualitat, com per la seva estreta vinculació a la província i al futbol gironí. Format a la UE Torroella, CF Peralada, UE Figueres i FC Barcelona, la ‘Bala de l’Estartit’ ha militat a UE Figueres, RCD Espanyol B, Girona FC, CF Elche, Levante UD, Real Zaragoza i UE Olot.

“Em sento encara competitiu, em feia gràcia jugar una lliga tan competitiva com la Primera RFEF. El Llagostera m’ha ofert la oportunitat i vull aprofitar-la”, va destacar Xumetra. “M’agradaria que el trasllat del club a l’Estartit es materialitzés, seria un somni jugar al meu poble i seria perfecte tancar el cercle de la meva carrera d’aquesta manera”, va ressaltar el futbolista, que ha signat pel Llagostera per dues temporades.

L’acte va comptar amb el director general de Panini, Lluís Tor

rent, que va lliurar a Jordi Xumetra el cromo de la seva primera temporada a Primera Divisió amb el Levante. També hi van assistir la presidenta del club, Isabel Tarragó, l’entrenador, Oriol Alsina, i el director esportiu, Edgar Alsina. El Llagostera ja ha tancat nou fitxatges: el porter Álvaro García, els centrals Bruno Perone i Toni Gamell, el lateral esquerre Manel Royo, el pivot Alejandro Galindo, els extrems Álvaro García i Álex Calatrava, el davanter Boris Garrós i el mateix Jordi Xumetra.

El club presenta el seu nou escut i la seva nova denominació

La UE Llagostera-Costa Brava, que treballa en el trasllat a l’Estartit, va presentar el seu nou escut i també la seva nova denominació, que passarà a ser “UE Costa Brava”. La presidenta del club va explicar quin és l’estat de la qüestió.

“En aquests moments s’ha acabat l’exposició pública del ple de clàusules. Ara s’està preparant tota la documentació perquè en 10 dies es pot presentar a l’Ajuntament de l’Estartit perquè valori quina és la millor opció per donar la concessió del Camp Municipal i, un cop hagi decidit, esperem que siguem nosaltres els afortunats. Haurem de córrer per habilitar tot el que tenim en ment, però en tenim moltes ganes i, per feina, ningú no ens aturarà”, va explicar Isabel Tarragó.