La UE Llagostera-Costa Brava renova l’acord de col·laboració amb el Servei de rendiment i medicina esportiva de l’Hospital de Palamós

La UE Llagostera-Costa Brava renova l’acord de col·laboració amb el Servei de rendiment i medicina esportiva de l’Hospital de Palamós

La UE Llagostera-Costa Brava ha renovat l’acord de col·laboració amb el Servei de rendiment i medicina esportiva (SERME) per a la cobertura medicoesportiva durant la temporada 2020-2021.

Aquest és el sisè any que se signa el conveni de col·laboració pel qual el SERME es farà càrrec de tot el seguiment de l’activitat esportiva dels futbolistes durant tota la temporada 2020-2021. Així, tal com marca la Lliga de Futbol Professional (LFP), el SERME realitzarà les revisions generals, de biometria, la prova d’esforç i una ecocardiografia a tots els jugadors de l’equip abans d’iniciar la temporada. Un cop començada, es realitzaran les analítiques de control, es posarà a disposició el material mèdic i medicació necessari i es cobrirà l’assistència mèdica en el camp durant els partits que es juguin al camp del Llagostera.

L’acte de signatura s’ha realitzat aquest matí a Palamós i hi han assistit Isabel Tarragó, presidenta de La Unió Esportiva Llagostera – Costa Brava, i Xavier Pérez, Director Gerent de la Fundació Hospital de Palamós – Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, en representació del SERME.

El SERME és un servei que es recolza en tots els especialistes de l’Hospital de Palamós i que vol donar un tractament integral als esportistes. Formen part del servei metges especialistes en medicina esportiva, traumatologia, cardiologia, nutrició o entrenament personal que aconsellen les dietes més indicades en funció de l’activitat esportiva per mantenir-se o recuperar-se després d’una competició. Des de la UE Llagostera-Costa Brava estem molt satisfets de tornar a estar les mans de professionals amb gran qualitat professional i humana.