Hércules CF – UE Llagostera-Costa Brava: Un repte dels grans

Hércules CF – UE Llagostera-Costa Brava: Un repte dels grans

Un adversari de Primera i amb l’orgull ferit, l’Hércules. Un estadi imponent, el Rico Pérez. Un rival que, a més a més, estrena entrenador, amb la motivació i les incògnites pel rival que això implica. La dificultat del partit que li espera aquest diumenge al Llagostera a Alacant a les 17:00 no és poca. De fet, és extrema. Però com més gran és el repte més es creix el Llagos, desitjós de guanyar després de set jornades sense fer-ho. I és que aquest partit en majúscules s’ha de veure com una oportunitat d’aconseguir el millor retorn a la victòria.

“Tenim moltes ganes i molta il·lusió per sortir endavant després dels últims resultats. L’Hércules és un club de Primera, un dels millors equips de la categoria tot i la seva classificació i té grans individualitats com Benja i molts futbolistes que han competit a Segona A i, fins i tot a Primera”, destaca Oriol Alsina. L’equip alacantí, dissetè a la taula, estrena tècnic contra el conjunt llagosterenc després de que Antonio Moreno hagi rellevat Vicente Mir aquesta setmana.

“El canvi d’entrenador suposa un desavantatge important per nosaltres perquè amb un nou tècnic no sabem com jugaran ni amb quins jugadors i això ens ha impedit estudiar el rival com voldríem”, adverteix l’entrenador del Llagos. Siguin quins siguin els escollits per Moreno, el cert és que l’Hércules té una plantilla molt completa. A part de l’exllagosterenc Benja, els alacantins atresoren futbolistes contrastats com Ismael Falcón, Bruno Perone, Carlos De Lerma i Jona.

Els dos únics precedents entre Llagostera i Hércules al Rico Pérez daten de les temporades 16/17 i 17/18, amb tots dos equips també a Segona B. El resultat de la primera d’aquestes dues campanyes va ser d’1-0 favorable al conjunt herculà, mentre a la 17/18 el partit va finalitzar amb un 2-2, sent Leo Ramírez i Pitu Comadevall els golejadors del Llagostera. En el present curs, els d’Oriol Alsina van guanyar 2-1 al partit de la primera volta amb un doblet de Cortés en el que va el primer triomf de la temporada del Llagos al Municipal. Una victòria que el Llagos vol reconquerir.

“La línia entre guanyar i perdre és molt fina i als últims partits hem fallat a les situacions puntuals fallant ocasions i rebent gols en moments clau. Hem de fer que aquests detalls es girin a favor nostre, encara que és una qüestió molt mental i hem de donar un pas endavant”, ressalta Oriol Alsina. Amb la convicció, el treball i el talent de tot l’equip podem fer-la grossa i també amb l’esperit dels almogàvers. Amb els seus ànims, de ben segur que faran trontollar el Rico Pérez.