El filialasso 20/21 ja roda

El filialasso 20/21 ja roda

El filialasso va començar dijous de la setmana passada la pretemporada sota les ordres de Mario Fernández. L’equip llagosterenc, a espera de conèixer la data d’inici d’una competició de la que ja coneix calendari, ja ha iniciat la preparació de la que serà la seva cinquena campanya consecutiva a Primera Catalana. La UE Llagostera-Costa Brava ha començat a rodar amb un total de 17 futbolistes.

En la llista de jugadors que comencen la pretemporada amb el filialasso figuren 12 dels fitxatges realitzats aquest estiu: Arnau Faus (Junior FC, porter), Joel Bañuls (Cornellà juvenil, lateral esquerre), Nfamoussa Sangare (UE Can Gibert, central o lateral), Iván Toribio (FC L’Escala, pivot), el llagosterenc Maruan Algourari (UE La Jonquera, pivot o interior), Roger Fernández (Palamós, pivot o interior), Rafa Monty (UE La Jonquera, davanter), Horty Nathanaël (CE Manresa, davanter), Johan Otín (Sant Andreu Atlètic, davanter), Aitor Sánchez (Damm juvenil, extrem) i el polivalent extrem Boris Conde, que torna al club després de militar al Lloret en el seu primer any com a amateur.

Pel que fa als jugadors que pugen des del juvenilasso, fins a cinc futbolistes comencen la pretemporada amb l’equip de Mario Fernández: un Dídac Gordils (lateral dret) que ja va passar a formar part del filial part del curs passat, Pau Llastarry (lateral esquerre), Pau Fortuny (central), Álex Sánchez (puja del juvenil B, punta o mitjapunta), i Joan Arxer (davanter). De la plantilla de l’any passat, l’extrem David López és qui inicia la pretemporada amb el filialasso.

Mario Fernández comptarà amb set integrants més al cos tècnic que encapçala: Álex Olivares (segon entrenador), Josep Salvat (preparador físic), Roger Fernández (fisioterapeuta), Marc Solé (tècnic de porters), Fran Lara (analista), José M. Guzmán (assistent tècnic) i Carles Mas (delegat).

 

Foto de Jordi Juvanteny