Pere Martínez: “He escollit el Llagostera perquè és un club familiar, seriós i responsable”

Pere Martínez: “He escollit el Llagostera perquè és un club familiar, seriós i responsable”

Pere Martínez és un perfecte intèrpret del futbol.  Des del lateral dret, el llegeix a la perfecció, coneix al detall què necessita l’equip en cada moment. Un devot del futbol però també de la disciplina i la serietat que tenia múltiples ofertes sobre la taula. El normal quan la qualitat et desborda, et trobes en plena maduresa -29 anys-, i tens un extens i prestigiós currículum que inclou una etapa a Segona A amb Villarreal B i Hércules i una llarg periple per Segona B a esquadres com Cornellà, Rayo Majadahonda i Burgos, el seu últim equip. Tot i així, no li ha fet falta al lateral desfullar la margarida.

“Tenia altres ofertes sobre la taula però no m’ho pensat a l’hora de decantar-me pel Llagostera. Tinc companys com Marcos, Sascha i Cortés amb els qui he coincidit al Cornellà que m’han parlat molt bé del club. Al Cornellà hi ha un ambient molt familiar i m’hi vaig sentir molt bé i m’han dit que el Llagostera és un club semblant  i que també és molt familiar. A més a més, el club em transmet serietat i responsabilitat. A més a més, ha estat fa poc a Segona A”, destaca Pere Martínez, que va militar cinc anys al conjunt del Baix Llobregat.

“Penso que, sobretot, puc aportar la meva experiència. Ja no sóc un nen de 20 anys, i penso que sóc un futbolista contrastat a la categoria. Amb 29 anys em trobo en el moment adequat per aportar tot el que sé, és la millor edat per un futbolista”, assegura el jugador de Sabadell, a qui no li agrada definir-se com a jugador. “Tinc recorregut i puc aportar tant ofensiva com defensivament però mai m’ha agradat definir-me a mi mateix”, assenyala Martínez. En la seva dilatada experiència com a futbolista també figura el play-off d’ascens a Segona A que va disputar amb el Cornellà la campanya 18/19.

A banda de les seves virtuts i aquest llarg recorregut a la categoria de bronze , el lateral dret vallesà arriba a Llagostera amb un altre important punt a favor: és tot un expert en competir en camps petits. Així que li prendrà la mesura al Municipal de seguida. “He estat cinc anys al Cornellà, que té un camp similar al del Llagostera, petit i de gespa artificial on s’imposa al joc directe. Hem de treure-li rendiment per treure molts punts com a locals”, destaca Pere Martínez sobre un camp al que Oriol Alsina li sap treure profit com ningú. “Mai havia tractat amb ell però després d’haver parlat amb ell m’ha transmès bones sensacions. Estic molt content d’estar al seu equip”, ressalta el sabadellenc, un lateral dret que ha rebutjat altres grans ofertes per entregar-se a la causa dels almogàvers.

 

Foto del Burgos CF