CF Badalona – UE Llagostera-Costa Brava: la il·lusió de cantar la primera victòria en Lliga

CF Badalona – UE Llagostera-Costa Brava: la il·lusió de cantar la primera victòria en Lliga

Espera el Badalona aquest diumenge a les 12:00 (en directe per Footters) i espera el Llagostera el primer partit a domicili de la Lliga amb motivació amb l’intens desig d’aconseguir la primera victòria a la competició mare. Invicte tot i sumar ja sis partits oficials, el Llagostera vol traslladar la fiabilitat del Municipal a domicili. Fins ara el calendari ha volgut que l’equip llagosterenc, tret de la Copa Catalunya, hagi disputat tots els enfrontaments a casa, amb tres victòries i dos empats. Canvien les dimensions del camp, però aquí està el repte, començar a adaptar-se als camps forasters. I per tots és sabut com respon el Llagos als reptes. “Fins ara hem jugat quasi tots els partits al nostre camp i ens haurem d’adaptar a jugar a un camp més gran, però és el que hem fet sempre. El confinament ens  ha donat encara més motivació per competir i afrontem aquest partit amb moltes ganes”, destaca Oriol Alsina.

El primer adversari a domicili, aquest Badalona a l’alça des de finals de la temporada passada. Els escapulats, cinquens a la classificació, et poden fer mal de mil maneres com adverteix Alsina, admirador del tècnic del conjunt escapulat, Manolo González. “El primer que s’ha de tenir en compte del Badalona és que té un dels millors místers de la categoria, ja que treu el màxim rendiment a tots els jugadors. Jugarem contra un equip molt ben treballat que et pot fer mal en situacions diferents i al que costa molt marcar gol. Penso que és un dels favorits per estar a dalt”, analitza el tècnic del Llagos. El Badalona, capaç d’eliminar l’any passat el Getafe a la Copa del Rei i de fregar una altra sorpresa contra el Granada, posseeix una gran força com a equip i bones individualitats com Robusté -ex del Levante entre d’altres-, l’ex del Llagos Valentín i Chema Moreno.

L’equip de Manolo González, que pot fer mal tan en joc directe com en joc associatiu, va vèncer L’Hospitalet la primera jornada (1-0), per després treure un empat de Tarragona (0-0), cedir a casa contra el Lleida (0-2) i marxar d’Olot amb un punt en l’última jornada (1-1). Per la seva part, el Llagos ha empatat els dos primers partits contra Andorra (0-0) i L’Hospitalet (1-1). “Respecte el partit de l’Hospi, hem de mantenir el nivell de la primera part i millorar el que ens va passar a la segona, que es va tractar d’una qüestió psicològica. No pot ser que amb els mateixos jugadors baixéssim tant el nivell, hem de tenir més continuïtat”, assegura Oriol Alsina. L’últim precedent entre Badalona i Llagostera data del gener d’aquest any, amb un 0-0 al Municipal de Llagostera. Per trobar l’últim partit disputat a Badalona, hem de retrocedir fins la temporada 17/18, en què el triomf va ser pels escapulats (1-0).

Pel Llagos aquest serà el segon matx de la marató d’enfrontaments que li espera en un mes en que jugarà dos partits per setmana. Després del Badalona, vindran al Municipal l’UCAM Murcia dimecres en les semifinals de la Copa Federació (17:30) i l’Espanyol B diumenge (12:00). “El fet de tenir tants partits seguits no ens condicionarà a l’hora de confeccionar l’onze, en cada partit posarem els que considerem que estiguin millor, tenint en compte les característiques del rival i l’estat físic de cada futbolista”, argumenta l’entrenador d’un Llagos amb la màxima ambició de tenir una estrena triomfal a domicili. No ens podrà acompanyar cap almogàver, però sentirem la seva força des d’allà on siguin.