Antonio Romero: “He escollit el Costa Brava per l’ambició i la humilitat del club”

Antonio Romero: “He escollit el Costa Brava per l’ambició i la humilitat del club”

Classe, visió de joc, elegància. Però també obstinació. Una cama esquerra exquisita, de seda, infal·lible. Però també d’acer. Alçades les mans al cel d’arlequinats i almogàvers, en aquell 7 d’agost del 2019, en aquell festiu Llagostera-Sabadell, se les va endur a la cara Antonio Romero, ferida de gravetat la seva divina cama esquerra per la temuda ruptura del lligament encreuat anterior. Ha canviat de casa el Costa Brava, acabat de reestrenar el Municipal de Palamós-Costa Brava, però no pot evitar evocar-ho el nou pivot de l’equip blau-i-vermell, fa temps recuperat i exhibida de nou la seva abundant qualitat. S’abillarà a partir d’ara amb els mateixos colors que el rival de llavors. Fins i tot, podria jugar al mateix lloc del ‘crim’, ja que el Costa Brava jugarà alguns amistosos de pretemporada al Municipal de Llagostera, el primer aquest dissabte contra l’Europa (19:00).

“El destí és capriciós, el Costa Brava em deu una i aquí estic”, diu, somrient, el mig centre de 25 anys. “Però ho afronto amb molta il·lusió”, assegura, ple de convicció, Romero, que ha militat les tres últimes temporades al Sabadell, l’última d’elles, a Segona A. Abans, el pivot també va passar per la categoria de plata amb el Mirandés després del seu pas per Mérida i Sevilla Atlético. “M’he decantat pel Costa Brava per la seva ambició i humilitat i perquè el club m’ha transmès molta confiança, crec que aquí em sentiré molt bé i hi ha una molt bona base per fer un gran any”, destaca Romero, natural de Mairena d’Aljarafe i format al Mairena de Aljarafe, l’Atlético Libertad -de la mateixa ciutat-, i el Sevilla.

“Qui és un bon seguidor del futbol sap el que ha fet aquest club els últims anys. És admirable i això diu molt de com ha treballat la directiva. Com he dit, hi ha una molt bona base d’equip i per això penso que es poden repetir coses boniques aquesta temporada”, ressalta el mig centre andalús, desitjós de vessar tot el seu esperit i futbol. “Tot i que encara tinc 25 anys, penso que puc aportar experiència i també companyonia. A nivell futbolístic, puc aportar bon tracte de pilota, desplaçament en llarg i visió de joc. També desplegament físic i bona col·locació. Intento també sempre aportar molt de treball i avastar tant camp com sigui possible”, assenyala el desè fitxatge del Costa Brava, que es retrobarà amb Boris Garrós, amb qui va coincidir al Sabadell, i amb Alejandro Galindo, company seu al Sevilla.

Reparat ja de sobres el seu físic, estimulat el seu esperit, Romero està preparat per embadalir de nou amb el seu futbol amb Costa Brava com a privilegiat testimoni. “Una lesió com la que vaig patir fa dos anys et marca molt però em trobo 100% recuperat, amb molt bones sensacions i amb moltes ganes d’aportar a l’equip”, afirma el mig centre, dotat d’una fina tècnica però també d’un ferri esperit de superació. On tot semblava acabar per a ell, tot torna a començar. El millor Antonio Romero és a punt de desfermar-se.

Foto: cedida per CE Sabadell