David Haro: “Em feia il·lusió tornar a Catalunya, i més, a un equip familiar com el Costa Brava”

David Haro: “Em feia il·lusió tornar a Catalunya, i més, a un equip familiar com el Costa Brava”

Pel mig, per banda, o per l’altra. A l’espai, el peu o arribant de segona línia. Indetectable, en qualsevol racó i en qualsevol moment te la pot liar David Haro, dominador de tots els ritmes, capaç d’enlluernar des de la mitjapunta o qualsevol des les dues bandes. Un agitador que desemboca a Palamós des de Palma de Mallorca, on ha delectat amb l’Atlético Baleares en les dues últimes temporades.

“Em feia il·lusió tornar a Catalunya i, més, a un equip familiar com el Costa Brava. Conec ja l’equip d’haver-m’hi enfrontat a Tercera i Segona B i jugadors com Lucas, Boris i Aimar. Mai hi he estat dins, però, com dic, sempre l’he vist com un club familiar”, destaca el migcampista de L’Ametlla del Vallès de 31 anys, amb passat a Europa, Sants, Prat, L’Hospitalet, Nàstic, Reus, el GIF Sundsvall suec i el mateix Atlético Baleares. Ha pogut mostrar inclús el seu versàtil i indesxifrable futbol Haro a Segona A amb el Reus.

“Al final, vinc a sumar com un més però penso que puc aportar l’experència que he adquirit en diferents categories i polivalència, velocitat i gol”, assenyala la nova incorporació del Costa Brava. “Puc actuar a la mitjapunta, per banda dreta o esquerra. La puc rebre al peu però també m’adapto si me la tiren a l’espai. Jugaré on l’equip més ho necessiti”, afegeix David Haro, una espècie de ‘noi per a tot’ per al conjunt gironí. “Això intentarem”, afirma, somrient, el migcampista, un efectiu més per a Oriol Alsina.

“Quan l’Oriol em va trucar em va dir “al final, després de tants anys, t’entrenaré”. Estic segur que anirà bé, el coneixia des de fora i ara ja tinc ganes de conèixere-lo des de dins”, ressalta David Haro, la catorzena alta del Costa Brava després de les d’Álvaro García (porter), Bruno Perone (central), Toni Gamell (central), Manel Royo (lateral esquerre), Alejandro Galindo (mig centre), Antonio Romero (mig centre), Álvaro García (extrem), Jordi Xumetra (extrem), Álex Calatrava (extrem), Boris Garrós (davanter), Ilyas Chaira (extrem), Ahmed Alfraidi (mig centre) Borja Llarena (davanter) i el mateix David Haro, la definició de versatilitat, un migcampista total per al Costa Brava.