Inici Benvinguts/des a la Unió Esportiva Llagostera  
El club
Equips
Activitats
Fes-te soci
Links
Cerca

Salutació
Junta
Dades
Història
Agraïments

Primer equip
Juvenils
Cadets
Infantils
Alevins

Festa Futbol
Festa Major
Sant Llorenç

Formulari
e-Contacte

Prensa
Altres


Posicions a la lliga:
Primer equip: 11é Alebins: 2on Infantils: 11é Juvenils: 5è Cadets: 14é
Festa de Sant Llorenç
El primer any que la Unió va decidir fer la Festa de Sant Llorenç, va ser el 2001, Arran que la associació que la portava fent fins llavors va plegar.
La festa de Sant Llorenç es una de les festes mes populars de Llagostera, s'engloba en les festes d'estiu del municipi, i sempre es porta a terme el segon cap de setmana d'agost.
Es fa a la plaça balladora, i va des de la tarda fins a la matinada, en cas de pluja es porta a terme en el local polivalent.
Els motius per que la Unió va decidir agafar aquesta fes-te, es per la joventut que tenim, i les moltes ganes de fer coses que tenim, a mes de fer alguns diners per poder anar tirant endavant del futbol.
El primer any de fer-la, vàrem tenir el temps de cada i va fer una tarda-nit immillorable.
El que va predominar en aquesta festa, varen ser el nervis, de la novetat, i la gran afluència que vàrem tenir de gent.
La festa va començar a les 6 de la tarda, amb una audició de sardanes per part de la Cobla Sa Palomera, a continuació, es va portar a terme un sopar, on es podia trobar des de carn a la brasa, tot tipus d'entrepans, amanides, coca, cafè i tot tipus de begudes.
El fi de festa el va posar un ball amb el grup XA-CA-RA.
Ell segon any o sigui l'any passar el 2002 el temps ens va anar en contra, i vàrem traslladar la festa al local polivalent, vàrem començar com cada any a les 6 hores, amb una petita variant, en comptes de venir una cobla a tocar les sardanes, varen fer " Sardanes a la carta", amb els CD´s de les millors cobles donàvem a escollir a qui volgués la sardana que volgués.
Pel que fa al sopar, no vàrem recollir tota la gent que volíem pel temps, però entre la decoració que vàrem fer simulant un petit prat, i les 300 persones que varen venir a sopar, va fer una festa molt lluïda., En aquest cas la festa la va amenitzar el grup harmonia.
Pel que fa al 2003 encara queda algun mes, però ja tenim la il·lusió de tornar una festa de les bones.