Inici Benvinguts/des a la Unió Esportiva Llagostera  
El club
Equips
Activitats
Fes-te soci
Links
Cerca

Salutació
Junta
Dades
Història
Agraïments

Primer equip
Juvenils
Cadets
Infantils
Alevins

Festa Futbol
Festa Major
Sant Llorenç

Formulari
e-Contacte

Prensa
Altres


Posicions a la lliga:
Primer equip: 11é Alebins: 2on Infantils: 11é Juvenils: 5è Cadets: 14é
 
Festa del Futbol
Festa 1 de maig
L'any 2002 va ser el primer any en que conjuntament amb el club de futbol del casal vàrem decidir fer la festa del futbol llagosterenc.
La idea principal de fer aquesta diada, es per que tothom qui hagués jugat en el futbol de Llagostera, es pogués trobar amb els diferents companys, que havia tingut en el temps que havia estat a Llagostera, lligar els equips d'abans amb els d'ara, i fer un petit homenatge a molta de la gent que ha passat per la unió.
La bona experiència que vàrem tenir el primer any, ens ha motivat a seguir endavant, amb aquesta diada, ja que es un dia en que ressusciten, molts de records i anècdotes, on hi ha retrobaments de molts anys, i per sobre de tot regne el bon humor.
L´1 de Maig del 2002, va començar amb una trobada de antics jugadors, de totes les edats al camp de futbol del casal, que un cop distribuïts en equips, es va procedir a fer partits entre ells.
EN els veterans mes joves se'ls notava que encara guardaven un xic de forma i física, però en els de mes avançada edat, el que mes va predominar, va ser el bon humor, i algun toc de màgia de quan practicaven el futbol actiu.
Un cop acabaven el partit, se'ls donava a cada participant un record de la festa, amb forma de pergamí de suro.
Un cop tots els partits varen haver acabat, es va procedir a la part forta del dia, que consistia en un dinar al local polivalent, on varen menjar uns entremesos, arròs i tortell a mes de les begudes i els cafès.
El fi de festa, va ser un ball amb el grup Harmonia que va fer ballar a tothom, estiguessin cansats de jugar a futbol al mati o no, però tots a la idea que havia estat un dia memorable, i amb ganes de tornar-hi el pròxim any
.