Inici Benvinguts/des a la Unió Esportiva Llagostera  
El club
Equips
Activitats
Fes-te soci
Links
Cerca

Salutació
Junta
Dades
Història
Agraïments

Primer equip
Juvenils
Cadets
Infantils
Alevins

Festa Futbol
Festa Major
Sant Llorenç

Formulari
e-Contacte

Prensa
Altres


Posicions a la lliga:
Primer equip: 11é Alebins: 2on Infantils: 11é Juvenils: 5è Cadets: 14é
 
Festa Major
La primera presa de contacte amb els actes de la festa major dels últims anys, a part del partit de futbol que es fa el diumenge a la tarda cada any va ser l'any 2001, ocupant un petit espai en una carpa compartida amb dues associacions mes, econòmicament no va anar massa bé, però va ser una experiència molt enriquidora que va servir per recollir moltes idees , pels propers anys.
L'any 2002 vàrem decidir que el que havíem de fer era anar a per totes i fer el que calgués per poder fer algun diner, donar una bona oferta a la gent que vingués, i demostrar que érem capaços de fer grans projectes, i així vàrem començar a muntar la UNIKARPA, la carpa de la Unió.
Ens vàrem plantejar que havíem de mirar de donar oferta a molt públic de diferents edats, i vàrem decidir fer uns actes variats.
Vàrem llogar una carpa de 200 m2, vàrem instal·lar-hi barbacoes, barres, un escenari i algun llum A partir d´ aquí vàrem treballar per que tot anés be.
Cada dia fèiem sopar, des de torrades amb embotit, carns a la brasa o be entrepans, amb un gran assortit de begudes, un cop acabat els sopars cada dia fèiem una actuació o festa diferent.
El Divendres vàrem portar un Dj d'un pub de Vidreres, que amb el seu assortit variat de musica va distreure gent de totes les edats fins ven entrada la matinada, ames durant tota la nit es varen anar repartint diferents regals al assistents.
El dissabte a la tarda vàrem portar el Campionat de botifarra, que ja porta molts anys fent-se.
Un cop acabat vàrem donar a sopar a una multitud de gent, i tot seguit vàrem portar un grup per que la gent de mes edat pogués ballar des de un pas doble fins a una rumba un cop acabat va venir dj Dani de Assac bar animar la festa va haver-hi gent i musica fins que va sortir el sol.
El Diumenge un cop acabat el tradicional partit de futbol vàrem iniciar l'hora dels sopars, amb una cosa que diferenciava els altres dies, ja que hi havia un mag que mentre la gent sopava els hi anava fent trucs de màgia per les taules, cosa que va agradar molt. Passat això, vàrem tenir la visita de un gran humorista i imitador que va fer riure a tothom.
El dilluns amb molta gent que va venir a sopar, i a escoltar musica dels 60-70, i el dimarts, amb les rebaixes per tancament varen posar el cartell de:
GRÀCIES