Ilyas Chaira: “Em motiva venir al Costa Brava, tinc ganes de fer grans coses aquí”

Ilyas Chaira: “Em motiva venir al Costa Brava, tinc ganes de fer grans coses aquí”

Vertical, sincer i directe com el Costa Brava és lyas Chaira, d’aquells extrems per definició, radicals en la seva agressivitat ofensiva, dels que miren sempre cap endavant, dels que no donen treva a l’adversari. De 20 anyets i amb un ascens a Segona A amb l’Ibiza la temporada passada apuntat al seu jove però destacat currículum, l’extrem esquerre, producte del planter del Girona FC, irromp a Palamós cedit pel club gironí. “El Costa Brava té un gran projecte i és un club molt competitiu, em motiva venir aquí. Tinc ganes de fer grans coses”, destaca Chaira, que ja ha estat convocat amb la selecció marroquí sub-20, on ha coincidit amb Youssef. Natural de Ripoll, l’extrem també ha militat a l’Escola de Futbol del Ripollès i al CF Ripoll.

“Conec en Youssef de la selecció marroquí i m’ha parlat molt bé del club, serà un plaer compartir vestidor amb ell. I no conec l’Oriol però també me n’han parlat molt bé d’ell, és un míster competitiu que sempre vol guanyar i això és molt important al futbol”, destaca Ilyas Chaira, un perfil d’extrem pur, d’aquells en perill d’extinció però on es veneren al Costa Brava. “Em defineixo com un jugador desequilibrant i treballador, m’agrada rebre-la al peu i desbordar amb regats, però també puc fer mal corrent a l’espai. Espero aportar aquest perill per banda i ajudar l’equip en tot el que faci falta”, assegura Chaira, que s’afegeix a una nòmina d’extrems que ja comptava amb Jordi Xumetra, Andreu Guiu, Álvaro García i Álex Calatrava.

“En funció del partit, puc jugar a cama natural o a cama canviada, però em sento més còmode jugant a cama natural”, assenyala Chaira, d’1,80 m. d’estatura. Amb l’arribada d’Ilyas, el Costa Brava ja ha fet 11 incorporacions: Álvaro García (porter), Bruno Perone (central), Toni Gamell (central), Manel Royo (lateral esquerre), Alejandro Galindo (mig centre), Antonio Romero (mig centre), Álvaro García (extrem), Jordi Xumetra (extrem), Álex Calatrava (extrem), Boris Garrós (davanter) i el mateix Chaira, un vailet que arriba a Palamós amb ganes de fer entremaliadures.