Nahuel Arroyo, el llampec de la UE Llagostera-Costa Brava

Nahuel Arroyo, el llampec de la UE Llagostera-Costa Brava

El cel s’ennuvola pels rivals quan ell irromp a l’horitzó. Quan més a prop la pilota és d’ell, més gris es posa el cel, més incertesa hi ha sobre què passarà. Creix la sensació de que algun fenomen del tot incontrolable està al caure. I quan, per fi, rep la pilota, és quan la tempesta es desencadena: un llampec anomenat Nahuel Arroyo cau de manera fugaç per la banda esquerra del Llagostera i els rivals queden electrocutats, sense resposta. L’extrem no sap fer altra cosa que desequilibrar i marxar de l’adversari que ha tingut la mala sort de quedar emparellat amb ell. Produeix espurnes, és electricitat pura. Quan pilota la entra en contacte amb ell es desencadena una tempesta que només amaina quan ha aconseguit el seu objectiu de fer mal amb les seves incursions, sigui en velocitat o regatejant. Un llampec del tot incontrolable.

“Sempre he estat molt vertical, és un do amb què he nascut. Quan rebo la pilota no m’ho penso i encaro el rival, la rebi a l’espai o al peu. Intento desequilibrar sempre per inèrcia, no sé mirar enrere. I em va molt bé el joc del Llagostera perquè és vertical i l’Oriol em diu sempre que miri endavant i mai enrere”, assegura Nahuel Arroyo, una de les cares noves de la UE Llagostera-Costa Brava per aquesta temporada. El llampec de Santa Cristina d’Aro va ser la primera incorporació en arribar i a ell li correspon l’honor d’haver marcat el primer gol del Llagos en aquesta Lliga amb la diana que va fer al camp del Nàstic. L’extrem ha estat titular en tres d’aquestes quatre primeres jornades i ha demostrat el futbolista elèctric i diferencial que porta dins:

“Sóc conscient de que és molt difícil jugar en aquest equip i no m’esperava jugar tant des de l’inici però el míster ha confiat en mi. La clau és que els meus nous companys m’han rebut molt bé”, destaca l’ex de l’Horta, amb tanta electricitat tant per anar endavant com enrere, ja que Nahuel exhibeix un gran sacrifici també en tasques defensives. “El míster ens exigeix molt perquè tots ens involucrem també quan no tenim la pilota. Si no treballes al màxim, no pots jugar al Llagostera”, ressalta l’extrem, que s’ha integrat molt bé al club i ha entès molt bé el que significa portar al pit aquest escut. Dins d’aquest procés d’adaptació, el jugador cristinenc també ha encaixat molt bé al vestidor. De fet, confessa que és ‘víctima’ d’algunes bromes per part dels més veterans.

foto ue llagostera

“Hi ha un molt bon grup però sempre hi ha algun que em busca per fer-me bromes (riu). Sascha i Marcos són els que m’ ‘apreten més’”, assegura en to de broma Nahuel, que s’ha guanyat de seguida als almogàvers, entre els qui aixeca passions. Inclús ha fet créixer aquesta família que formen els almogàvers arrossegant els seus fans, els ‘Nahuelotos’“Els meus amics de Santa Cristina em venen a animar, s’ajunten amb els almogàvers i ens animen bastant, això és molt important. Fa uns anys quan Pere Espuña jugava al filial es feien dir els ‘Perolos’ i ara es diuen els ‘Nahuelotos’”, desvela, tot rient, Nahuel, molt satisfet també per com ha començat el seu retorn a Segona B un Llagostera que ha tret 7 punts de 12 possibles.

“Tots haguéssim sigant abans de començar la temporada els punts que tenim ara i el joc que estem mostrant. Vam perdre contra el Villarreal B, que era un rival molt dur, però penso que si seguim en aquesta línia de joc i de treball guanyarem molts partits”, subratlla una de les incorporacions del Llagos per aquesta campanya. L’extrem de 24 anys ja només pensa en el partit d’aquest dissabte al camp del Levante B (19:00), on l’equip llagosterenc, sempre coneixent la dificultat de l’escenari, té ganes de treure un bon resultat per oblidar l’últim matx. “El Levante B serà un altre rival dur amb un camp gran, encara que hem estat capaços de guanyar els dos primers partits fora de casa. Hem d’anar a competir i a intentar guanyar el partit”, assevera Nahuel Arroyo, un llampec amb ganes de tornar desencadenar una tempesta. Com ja fes al camp de Nàstic.

FOTO 1: Nahuel Arroyo, electricitat pura quan corre

FOTO 2: L’extrem té un canvi de ritme explosiu i no dubta en encarar quan rep la pilota