Levante UD “B” – UE Llagostera-Costa Brava: Intentar guanyar per oblidar

Levante UD “B” – UE Llagostera-Costa Brava: Intentar guanyar per oblidar

La UE Llagostera-Costa Brava emprèn el primer viatge llarg aquesta temporada amb la visita d’aquest dissabte el Levante B a la Ciutat Esportiva de Buñol (19:00). I vol que la tornada sigui dolça, agradable, amb un bon resultat. Si una cosa té bona el futbol és que et dona la oportunitat de refer-te de seguida d’una derrota i el Llagos la vol aprofitar després de patir la primera de la temporada contra el Villarreal B. Enfront, un altre filial, un altre equip replet de futbol i de jugadors amb molta classe com el del Levante. Un matx que a la vegada serà testimoni de l’estrena del nou segon entrenador de l’equip llagosterenc, Gerard Garrido, en un partit. Oriol Alsina sent les ganes dels seus jugadors de deixar enrere l’últim resultat:

“L’equip arriba molt bé a aquest partit, crec que ens ve en un bon moment per oblidar el que va passar a l’última jornada i esperem estar a l’alçada perquè el Levante B serà un adversari molt complicat”, assegura l’entrenador d’un Llagos que ha sumat 7 punts de 12 possibles en aquest inici de campanya. Alsina considera que l’equip granota és un rival molt complet: “Del Levante B s’han de tenir en compte moltes coses. Hem de vigilar la seva velocitat, els desdoblaments que fan per bandes, les seves transicions defensa-atac i els centres amb les arribades de segona línia”, ressalta el tècnic d’Arenys de Mar. El conjunt granota arriba a aquesta cinquena jornada amb tres punts després de guanyar a casa l’Hércules (1-0) i perdre al seu camp també contra el Sabadell B (1-2) i fora davant del Villarreal B (2-1). L’equip que entrena Luis García Tevenet no va poder jugar l’última jornada al camp de l’Orihuela a causa de les inundacions.

Els últims precedents entre Llagos i el filial del Levante daten de la temporada 16/17. Els granota es van imposar al seu camp per 2-0, mentre a l’Estadi Palamós-Costa Brava el triomf va ser pel conjunt gironí també per 2-0 amb dianes d’Albert Vivancos i Marc Fernández. “Si volem guanyar haurem de ser contundents a les àress i guanyar els duels individuals. Hem de tenir ambició en atac i quan no tinguem pilota tancar bé per dins per no deixar espais interiors i saber quan anar a la pressió. Serà clau també deixar la porteria a 0, un objectiu que volem aconseguir per fi, i millorar en l’estratègia ofensiva”, destaca Oriol Alsina, que anhela estrenar el caseller de gols a pilota aturada i deixar a 0 el de gols rebuts, dos aspectes on el Llagos sempre ha tingut bones estadístiques.

El Levante B – Llagos serà també el del debut a un partit com a segon entrenador de Gerard Garrido, que s’ha incorporat aquesta setmana al cos tècnic que encapçala Alsina. “Estic molt content amb ell. Té moltes ganes, molta il·lusió, bons coneixements, la seva dedicació és absoluta i a més a més és un molt bon company. A mesura que passi el temps sabrà cada cop millor el que necessitem d’ell i com ens pot ajudar fer millor l’equip. He encertat amb la seva elecció”, subratlla Oriol Alsina. Nosaltres també intentarem fer que els almogàvers que vinguin hagin encertat en la seva elecció de viatjar fins a València. Per ells, però també pels que no puguin venir, jugarem. I per ells no escatimarem en una sola gota de suor.

FOTO: El Llagostera ha guanyat els dos desplaçaments que ha fet fins ara, l’últim d’ells al camp del Prat (1-2)