L’Estartit i Torroella de Montgrí, seus del Torneig Brava Football els tres pròxims anys

L’Estartit i Torroella de Montgrí, seus del Torneig Brava Football els tres pròxims anys

L’Estartit i Torroella de Montgrí seran les seus on se celebri el Torneig Brava Football de futbol base que organitza la UE Llagostera-Costa Brava els tres propers anys. El club ha signat un conveni amb els ajuntaments de totes dues localitats gironines perquè aquestes alberguin la competició entre el 2021 i el 2023. A banda del torneig de benjamins i alevins que se celebra entre finals de maig i principis de juny, el Brava Football estrenarà una edició per infantils el setembre de l’any vinent que també acolliran L’Estartit i Torroella.

La primera edició del Brava Football va tenir lloc entre el 31 de maig i el 2 de juny del 2019 a Llagostera i Santa Cristina d’Aro i la del present any ha estat ajornada a causa del coronavirus. La competició compta amb un total de 80 equips, 900 jugadors i 200 entrenadors més la presència de mares, pares i familiars i tots els espectadors que assisteixen a veure els partits al llarg del cap de setmana amb l’impacte econòmic i social que això genera a les localitats on se celebra el torneig.

En aquesta primera edició del Brava Football s’hi van donar cita clubs del futbol professional com FC Barcelona, Espanyol, Girona, València, Villarreal, Betis, Levante, Mallorca, etc. i també equips d’altres entitats referents del futbol base com Cornellà, Damm, Mercantil, etc.

En la signatura del conveni, formalitzat dilluns passat a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, hi van ser presents l’alcalde, Jordi Colomí, el president de l’EMD de l’Entitat Municipal Descentralitzada de l’Estartit, Francesc Ferrer, el regidor d’Esports, Genís Pigem, la regidora de Destinació Turística, Dúnia Oliveras, i Oriol Alsina i Isabel Tarragó. Des de la UE Llagostera-Costa Brava volem agrair a l’Estartit i Torroella de Montgrí que s’hagin unit al projecte.