Kuku: “Em sento ben tractat pel club i els companys i agraït a l’Oriol per haver-me fet debutar a Segona B”

Kuku: “Em sento ben tractat pel club i els companys i agraït a l’Oriol per haver-me fet debutar a Segona B”

Hi ha jugadors que ostenten el poder singular de captivar els seguidors quan entren en contacte amb la pilota. Kuku Kanteh pertany a aquesta selecta estirp. Cada vegada que irromp el depredador de l’àrea del Llagos, els almogàvers saben que alguna cosa passarà. Sobretot, si ho fa als minuts finals. Un agradable neguit pren l’afició. Tothom recorda el gol de la segona jornada que va salvar un punt contra l’Ejea al temps afegit, i com no, la diana de la victòria contra l’Ebro de l’últim segon, aquella que va provocar una allau de bogeria. Doncs, una temporada més, el davanter de Malgrat de Mar continuarà despertant als almogàvers emocions que només ell sap invocar.

“Són moltes les raons que fan que em quedi. El Llagostera és un club molt familiar que fa sentir bé el jugador i hi ha un gran grup de companys al vestidor. A més a més, l’Oriol ha estat el primer entrenador que ha confiat en mi per jugar a Segona B i li estic molt agraït. Estic molt content d’haver renovat”, destaca Kuku, que va arribar l’estiu passat procedent del Sant Andreu. El punta, que ha marcat tres gols en el seu primer curs a la divisió de bronze, ha exhibit una magnífica capacitat d’adaptació a la categoria. La seva velocitat i la facilitat per ensumar el gol, virtuts que fan d’ell un perill incessant, han mantingut en constant alerta els adversaris.

“M’he sentit molt bé en el meu primer any a Segona B, tenia molta il·lusió per jugar i demostrar a l’Oriol que puc competir en aquesta categoria. Cada cop que he jugat m’ho he deixat tot i he marcat gols que han donat punts a l’equip, així que estic molt satisfet”, ressalta el davanter de 30 anys, que relata com s’ha sentit en els ja coneguts com ‘Moments Kuku’. I és ja que és sabut que els últims minuts són l’hàbitat preferit del depredador del Llagostera. “Els gols que vaig marcar contra l’Ejea i l’Ebro van ser molt especials, perquè sortir de la banqueta i donar punts a l’equip et dona la vida”, reconeix Kuku Kanteh. Al marge de les emocions assaborides, l’ariet també es queda amb totes les lliçons apreses. Lliçons amb les que s’ha doctorat com a punta.

“He crescut molt com a futbolista aquesta temporada. El míster sempre vol que cada jugador dongui el 100% i ho he fet, adaptant-me al ritme competitiu de la categoria. He estat un futbolista molt intens i a nivell tàctic he après a situar-me millor al camp i a millorar en aspectes com anar a les segones jugades”, explica Kuku, a qui ningú atrapa quan empaita els llaminers espais que deixen els rivals a les seves esquenes. “Per les meves característiques em trobo més còmode quan jugo a domicili que a casa perquè sóc un jugador d’anar a l’espai i en camps més grans puc aprofitar millor la meva rapidesa. Però al Municipal, on he d’anar més a les caigudes, també m’he sabut adaptar i ho he demostrat amb els dos gols que hi he marcat”, reconeix Kuku, que hagi jugat a Llagostera o a domicili, sempre ha trobat almogàvers:

“L’esforç que fa l’afició tan per venir al nostre camp com per viatjar fora s’agraeix. Tenim pocs seguidors però són molt fidels i això és el que realment importa”, subratlla el davanter, desbordat per la il·lusió que li causa la nova campanya. “Aquesta campanya ha estat atípica amb tot el tema del coronavirus i per aquesta raó les ganes de jugar són encara molt més grans. Som un grup molt unit i que aquesta temporada ha merescut una classificació millor. Tenim ganes de demostrar molt, amb l’equip que tenim segur que farem un molt bon any”, afirma, convençut, Kuku. Pocs com ells són capaços de transmetre tant a una afició i d’atemorir els rivals amb la seva sola presència. Un do que continuarà posant al servei del Llagos.