AEC Manlleu 0-1 UE Costa Brava: Seriós assaig amb una estrena especial

AEC Manlleu 0-1 UE Costa Brava: Seriós assaig amb una estrena especial

No va ser un assaig més. Va ser un assaig, a part de seriós, il·luminat per una estrena especial, pel primer cop d’Ibuki amb el gol amb el primer equip una setmana després que Joan Puig fes el mateix contra el Peralada. Desprenent abundant qualitat i gosadia a cada pas, l’extrem dret, escortat per un lateral i un central, va burlar el primer amb un control, el segon amb un regat, i el porter amb un col·locat xut ajustat al pal al minut 39. Així es va explicarla victòria al Trofeu Festa Major de Manlleu del Costa Brava, abillat de jugadors del planter al seu onze titular. Perquè no va ser només Ibuki. També Adri, Puig, Falgui i Badr. El futbol base crida cada cop més. Plena satisfacció per a un Costa Brava que ja és a només a dues setmanes de l’anhelat partit contra l’UCAM Murcia.

El conjunt blau-i-vermell va acudir amb un onze amb Varo en porteria; una línia defensiva amb Julen i Gamell de centrals, Puig de lateral esquerre i Falgui de lateral dret; un mig del camp amb Badr i Adri al doble pivot i Aleix i Ibuki per bandes i Xumetra i Youssef a dalt. El Manlleu, poc rodat i tres categories per sota -Primera Catalana-, va exigir plena concentració al Costa Brava amb una fluïda i ràpida circulació de pilota que també va posar en pràctica l’equip blau-i-vermell. El resultat, un partit amb ritme i molt entretingut per a l’espectador.

Despertava constant inquietud el Costa Brava cada vegada que creuava la medul·lar amb la velocitat de Youssef i Xumetra i el desequilibri d’altres jugadors com Ibuki. Definien els d’Alsina la verticalitat en cada acció i Gamell va estar a punt d’estrenar-se com a golejador amb el Costa Brava de cap a centrada de Falgui però Charly ho va frustrar amb una bona aturada. Volia contestar el Manlleu, tossut amb portar la bola per terra, i va poder trobar resposta en una oportunitat pràcticament a boca de canó que va rematar fora.

Però la major quantitat d’intents va acabar per premiar el Costa Brava amb la descrita genialitat d’Ibuki al minut 39. Quatre gols del conjunt blau-i-vermell aquesta pretemporada i quatre golejadors diferents: Álvaro García, Joan Puig, Antonio Romero i el mateix Ibuki. Valuosa diversitat realitzadora que es va poder ampliar a la segona part, on l’infinit manual a pilota aturada dels blau-i-vermells va començar a fer mal al Manlleu, encara que sense plasmar-se al marcador. Calatrava, turment per banda dreta, va poder marcar el segon amb un xut des de tres quarts amb el porter avançat, a qui també va estar a punt de pisparl-li la cartera en una altra acció. L’extrem va ser un dels jugadors de refresc de la segona part junt amb Manchón i Dani.

Els osonencs van voler aclaparar la pilota però la coral actuació defensiva del Costa Brava no va permetre cap ensurt més enllà d’alguna bola penjada atrapada per Varo, molt solvent tota la tarda perquè els blau-i-vermells agafessin la tercera victòria d’aquesta pretemporada i el Trofeu Festa Major de Manlleu. I parlant de festa, quina ens espera dimecres en la rebuda al Sabadell a Palamós (19:30). Almogàvers i arlequinats gaudint junts de nou. Si encara no tens la teva entrada ja pots córrer a comprar-la!