Girona FC B 1-0 Juvenilasso: Inversió d’esforç i mèrits sense retorn

De nou el futbol va ser despiadat amb el juvenilasso i no va tenir en compte els enormes mèrits de l’equip de Guillem Ferrer i els sòlids arguments mostrats al camp del millor equip de la Lliga, un Girona B que marxa al més alt de la classificació i que superat l’equador del campionat no ha cedit un sol punt a casa. El gol de Joel Roca al minut 57 va ser el que va prevaldre a pesar de tots els intents del Llagostera fins el final. Com contra la Damm, un altre cop una tremenda inversió d’esforç i mèrits sense retorn. Però amb el mode de vida del juvenilasso, de treball diari, i el mode de jugar, de ben segur que els resultats tornaran.

El conjunt llagosterenc va acudir al Municipal de Vilablareix amb un onze amb Bernat a la porteria, Raúl i Puig com a parella de centrals, Falgui de lateral dret i Eric de lateral esquerre; un doble pivot amb Adri i Borràs amb Ibuki i Trafach a les bandes i Bder i Truji com a dupla de davanters. Igualat va ser l’inici i parella va ser tota una segona part en què va abundar l’escassedat d’oportunitats per part de tots dos equips, encara que el juvenilasso va tenir en un xut d’Adri una bona situació per adquirir avantatge. Molt ben posicionat amb el seu bloc mig -i bloc alt quan la pilota la tenia el porter del Girona-, el Llagostera va aconseguir contenir l’equip més realitzador dels dos subgrups de Lliga Nacional només per darrere del Barça B amb 25 dianes.

La segona part va portar l’únic gol del partit en una jugada en què Joel Roca va rematar una passada enrere des de la banda al minut 57 en una de les poques accions clares concedides per l’equip llagosterenc. El juvenilasso no es va alterar amb el gol dels gironins i va produir situacions fins el final per marcar amb rematades d’Adri i Mora i tot un seguit de centrades incisives que no van trobar rematador. Els canvis –Lloret va entrar per Borràs, Rodrigo per Trafach, Estrella per Falgui, el mateix Mora per Ibuki i Pedro per Truji-, van ajudar a mantenir la intensitat i presència ofensiva de l’equip, que, una vegada més, va complir en totes les facetes del joc menys en l’encert de cara a porteria.

Malgrat la derrota, l’entrenador del Llagos, Guillem Ferrer, es mostrava satisfet amb el treball i el rendiment dels seus: “Pot sonar repetitiu però la sensació que em queda és semblant a la del partit de la Damm, vam competir contra un molt bon equip i vam tenir ocasions però no les vam aprofitar i ells sí que ho van fer en una de les poques que van tenir. Estic trist pel resultat però orgullós amb el bon treball de tot l’equip”, analitza el tècnic. El juvenilasso, cinquè ara a la taula, visita el Mataró aquest dissabte (18:00). Res ha de canviar un equip que aquests dos últims partits ho ha fet tot per aconseguint un bon resultat positiu, que, amb la insistència i la capacitat de treball que defineixen aquest grup, acabarà caient.