Genar Fornés: “He escollit el Llagostera perquè l’Oriol em va transmetre molt bones sensacions”

Genar Fornés: “He escollit el Llagostera perquè l’Oriol em va transmetre molt bones sensacions”

No és un central de talla gran 1,81-, però en tot el demés, Genar Fornés atresora una talla enorme: en sortida de pilota, en capacitat de salt, en contundència, en competitivitat. El defensa cedit per l’Espanyol és d’aquells que té el poder de multiplicar-se, d’arribar a tot, de sufocar amb autoritat qualsevol problema. “No sóc molt alt, però vaig bé de cap, sóc contundent i a més a més també puc jugar de lateral esquerre”, afirma el central de 20 anys, cedit la temporada passada a L’Hospitalet i format al club perico. Encara més caràcter el que guanya el Llagos a un eix de la defensa on també compta amb Lucas Viale, Diego González i Julen Monreal.

“L’Espanyol es va decantar per cedir-me. Hi havia molts clubs interessats en aconseguir la meva cessió però finalment he escollit el Llagostera. El míster em va trucar i em va transmetre molt bones sensacions i això va fer que em decantés per venir aquí, buscava un entrenador que em fes competir i em dongués minuts”, explica el central, per qui també va ser molt important el consell d’un company seu al filial espanyolista. “La gent amb la que he parlat del Llagostera sempre m’ha dit coses bones del club, m’han dit que és molt familiar i que aquí em tractarien molt bé i això també ha estat un motiu de pes. En Marc Manchón em va dir que és molt acollidor i el seu punt de vista també va ser important”, assegura Genar Fornés. “Buscava un projecte per créixer i penso que he encertat”, agrega Fornés, que ha entrenat amb el primer equip de l’Espanyol.

El central de Barcelona competirà per un lloc amb companys amb tots els perfils d’edat. Un veterà com Viale -35 anys-, un jove però ja amb experiència com Julen -26-, i un altre de molt jove com Diego -21-. “Tindré molta competència però és molt important tenir-la perquè et fa progressar. Són centrals consolidats a Segona B dels que tinc molt que aprendre en l’any del meu debut a la categoria”, ressalta Genar. El defensa, que ha arribat cedit al Llagos des del filial blanc-i-blau junt amb Salvans, jugarà a un camp on el central sempre es veu exigit en tot moment pel joc directe i les dimensions reduïdes del Municipal.

Tanmateix, ja se sap que a Llagostera els centrals no només eviten gols. També els fan. “L’altre dia quan vaig entrar al vestidor em vaig quedar sorprès de la quantitat de jugades d’estratègia que té l’equip. Se li dona molta importància perquè ens pot donar molts punts i així m’ho ha transmès el míster també, així que aquest és un aspecte en el que també puc progressar”, comenta Fornés, que, com Salvans, també es va estrenar diumenge contra l’Espanyol B. El central vol aprofitar també el seu pas per Llagostera per fer-se encara més poderós en l’estratègia ofensiva. La seva innata competitivitat el faran ser encara millor a ell i al Llagos.

 

FOTO de Derar El Koumssi