Filialasso 0-1 UE La Jonquera: El filialasso ho prova tot però sense sort

Filialasso 0-1 UE La Jonquera: El filialasso ho prova tot però sense sort

El filialasso ho va fer tot, ho va provar de totes les maneres, però va ser finalment La Jonquera qui va sortir guanyador d’un partit on els mèrits acumulats per l’equip que entrena Pini van ser molts. Tot i així el conjunt jonquerenc, que va saber competir, va fer imperar la llei del futbol, la que preval per sobre de tot, la de l’efectivitat. Steven Garcia va segellar un contraatac al minut 88 i el filialasso va encaixar la segona derrota de la temporada en dos partits disputats. La segona per la mínima, el que demostra que aquest equip està competint. Hi ha talent, treball i marge de millora, i per tant l’únic que demana aquest inici de Lliga és paciència i constància.

Pini va sortir amb un onze format per Torra, José Alberto, Llubera, Bergé, Monsif, Monchi, Castellano, Llorenç, Sergi Resta, Mohammad Kaddour i Àlex Bautista. El derbi gironí va donar lloc a una immensa igualtat des del principi en un partit també d’alta intensitat, però, ple d’esportivitat. El Llagostera era qui tenia més domini de l’esfèrica, mentre La Jonquera optava per replegar amb dues línies de quatre molt juntes. El filialasso, que movia bé la pilota aprofitant la qualitat de tots els seus jugadors, va fer mal sobretot per bandes però li va faltar definir oportunitats i tenir més verticalitat i contundència en l’últim terç de camp.

Les ocasions es van absentar durant la primera meitat, però, totes les situacions de gol que no havien arribat en aquests primers 45 minuts, van arribar a una segona meitat frenètica. Tant és així que el conjunt de Juan Francisco Gómez ‘Pini’ va tenir com tres clares arribades al principi del segon temps per moure el marcador però sense encert. Un cop consumit aquest inici de la represa, La Jonquera va disposar d’un mà a mà molt clar a càrrec de Sergi Moreno que va treure Albert Torra amb gran habilitat al minut 66.

D’aquí al final del partit, el Llagos es va bolcar en atac empenyent l’equip de l’Alt Empordà cap enrere. Tot i així, el filialasso convivia amb el risc dels contraatacs de La Jonquera en aquest final i Steven Garcia va saber culminar una transició ofensiva dels visitants per marcar l’única diana del matx. Una derrota que no ha d’afectar un filialasso que s’ha quedat molt a prop dels punts en aquestes dues jornades i que tindrà una nova oportunitat diumenge que ve al camp del Mataró (17:00). A per totes nanos!