COMUNICAT OFICIAL: La UE Llagostera-Costa Brava presenta un ERTO

COMUNICAT OFICIAL: La UE Llagostera-Costa Brava presenta un ERTO

Davant la situació excepcional que viu el país a causa de la crisi sanitària, social i econòmica desencadenada per la propagació del coronavirus i la suspensió de l’activitat futbolística fins a nou avís, la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava ha decidit presentar un ERTO (Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació) que afecta a la totalitat dels treballadors i treballadores del club.

Per l’entitat el primer de tot és garantir la salut i la integritat de tots els seus empleats. És per això que, a part, de l’ERTO, el Llagostera manté contacte amb els seus futbolistes, tant del primer equip i filial com del futbol, base per controlar que tinguin una bona salut. Les circumstàncies que estem patint són delicades i en aquests moments hem d’estar units, apel·lant al sentiment de família i unitat que sempre ha definit el club i també a la responsabilitat de respectar les mesures i recomanacions de les autoritats.

Des de la UE Llagostera-Costa Brava esperem que tots esteu poguent gestionar aquesta situació el millor possible i, que per sobre de tot, mantingueu una bona salut. Desitgem que tot torni a la normalitat quan abans per tornar a gaudir del futbol.