Comunicat oficial en relació a la situació de la Covid-19

Comunicat oficial en relació a la situació de la Covid-19

Benvolguts membres de la família de la UE Llagostera-Costa Brava:

La situació excepcional que estem vivint ha fet que portem ja un mes sense reunir-nos, el no poder veure’us i passar aquestes habituals i agradables estones en família és un dels plaers de que ens ha provat el confinament, un sacrifici que, en primer lloc, és imprescindible per preservar la salut de tots i com no, per tornar a abraçar-nos. Des del club desitgem que tant vosaltres com el vostre entorn us trobeu en perfectes condicions, encoratjant-vos a seguir respectant les mesures de les aurotitats pel bé comú. Per suposat, tot el nostre suport i admiració a totes aquelles persones que treballeu en serveis essencials i que sou fonamentals per sobreviure a aquestes circumstàncies i també a tots aquells als que més sensiblement us estigui afectant la situació.

A pesar de la distància, des del club els tècnics i coordinadors continuen treballant des de casa, mantenint contacte constant amb els jugadors per vetllar en la major mesura possible pel seu bon estat físic i psicològic, amb un seguiment que inclou rutines d’exercici a casa, fonamentals per conservar la forma i aquesta salut física i mental. El moviment i la pilota són, sense dubte, grans aliats per fer front a tots els condicionants de la quarantena.

D’altra banda, protegir l’estabilitat esportiva, social i econòmica del club en aquests temps és absolutament essencial i per això treballem des de tots els estaments de l’entitat perquè la salut del Llagostera tampoc se’n ressenteixi. Volem enviar un agraïment especial als patrocinadors, col·laboradors, socis, aficionats, simpatitzants del club i mares i pares per continuar al nostre costat en aquests moments tan delicats. Sou la raó de ser d’aquesta entitat, els pilars sobre els que s’han edificat els nostres èxits i sobre els que s’ha de cimentar el futur del Llagostera.

Pel que fa al possible retorn de les competicions i als entrenaments, mantenim un contacte constant tant amb la Real Federación Española de Fútbol com amb la Federació Catalana de Futbol per saber quines decisions s’acabaran adoptant i les quals us comunicarem tant aviat com ens siguin comunicades. També comentar-vos que estem treballant per recuperar l’import íntegre abonat per participar al MIC d’aquest any.

Com bé diu un dels versos del nostre himne, hi ha “un club que no té por de res”. A aquest optimisme i els valors d’unió i esforç que sempre ha definit el club ens aferrem per superar tots junts aquesta situació. I encara que aquest sigui un missatge especialment adreçat a la família del Llagostera, desitgem també a tots aquells que no formeu part del club molta salut i us expressem el nostre suport per sortir tots junts d’aquesta. No hi ha major manera d’honorar la solidaritat que romanent plegats en aquests moments.

Força almogàvers, visca el Llagostera!